Witam, mam problem z moim aparatem, mówiąc najogólniej przestał łapać stabilizację obrazu i chciałbym go zresetować lub mówiąc inaczej przywrócić ustawienia fabryczne, ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Proszę o pomoc
Witam, mam problem z moim aparatem, mówiąc najogólniej przestał łapać stabilizację obrazu i chciałbym go zresetować lub mówiąc inaczej przywrócić ustawienia fabryczne, ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Proszę o pomoc
Instrukcja, str. 39![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
dzięki za podpowiedź, ale nie mam instrukcji![]()
To sobie ściągnij: http://www2.olympus.pl/consumer/208_...rodID=N3240092
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Diękuję!
może żeby nie zaśmiecać forum nowymi wątkami to zadam pytanie tutaj. Czy jest możliwość aktualizacji firmware? Bo są spekulacje, że można inni mówią zdecydowanie nie?
Jak tak to za pomocą Olympus Master? Ja mam wersję 1.0 i nie wiem czy jest ona najświeższa bo mam w koł macieja błąd połączenia z netem.![]()
Na stronie Olympusa, jest do pobrania free OLYMPUS Master 2.
fragment opisu:
SpróbujWygodny upgrade firmware’u aparatu fotograficznego i oprogramowania![]()