Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 58 z 58

Wątek: Co jest przedstawione wg was na zdjęciu?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Kawałek
    słowem, trzeba bylo sie nie odzywac ale to nie wyklucza faktu ze Czarny był chamski.

Zresztą co tu duzo pisać, 70 % ludzi kontynuowało i powielało chamskie zachowanie czarnego. Najgłupsze jest w tym wszystkim to że pomyliliscie typowego blondyna ze zwykłym facetem.

Jedyne co wam sie udalo to zniechęcenie mnie do tego forum. Zakładając ze mieliscie racje i prawo do tego wszystkiego, byc moze. Tylko H z tego skoro byliście przy tym podli.
    Rany boskie, dopiero teraz czytam Twoje gorzkie żale. Jesteś wrażliwy jak Kostka Stanisław św., który ponoć w dzieciństwie mdlał słysząc nieprzyzwoite rozmowy. Wyluzuj. Moją intencją nie było obrażanie Ciebie.

Jeśli poczułeś się urażony moim postem to przepraszam.

ps. Zarzuciłeś mi chamstwo. Przeczytaj swoje posty i popatrz ile osobistych wycieczek wysmarowałeś pod moim adresem.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Czarny poczułem sie urazony w małym stopniu, bardzo mi natomiast zal ze czasem wylazi z nas podlosc. Dlaczego tyle wylałem do ciebie? bo nakreciłeś cały wątek, nie mowie o sobie ale o tym ze reszta kontynuowała twój styl. Poczytaj słowa do Tadka, zrozumiesz skad to moje wylewanie. Zgadzam sie ze byc moze wcale nie musisz byc tym człowiekiem o jakim pisałem do Tadka, jeśli tak to i ja przepraszam.

Czarny, zreszta uwierz, skonczyloby sie na zartach tylko ze ja juz raz po lapach dostalem, nie bede bral na siebie i tej winy

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Pokój między chrześcijany.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

excel
    Gość
    Witam,

jestem niesamowicie zdziwiony ogromem zainteresowania, jakim zostal obdarzony potomek Napoleona, ktory ma nadzieje, ze nauczyl sie walczyc na szabelki. 520!!! razy ktos sie nim zainteresowal (miedzy innymi ja)! 50 odpowiedzi na idiotyczne odpowiedzi chlopca, ktory pewnie gdzies w kacie siedzi i zwija sie ze smiechu. Niektore dobre fotki nie ciesza sie taka popularnoscia, jak ta pyskowka praczki z przekupa.
    Chlopiec tupie nozkami, a my klaszczemy w lapki, nie zdajac sobie sprawy, ze za chwile bedzie obcinal nam pod slolem nozyczkami nogawki, a my go uprzejmie poprosimy, aby zaprzestal, bo sie spoci.

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    @excel: no to dałeś popalić.

Do admina: zróbmy kategorię "post miesiąca". W styczniu ja głosuję na excela.

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    excel to na pewno nie onetowska prowokacja ale prosze juz, nie kontunuujmy skoro padly przeprosiny

excel
    Gość
    Nie, to nie prowokacja, to podsumowanie dyskusji, ktora za wszelka cene probowales wygrac. I po co Ci to bylo? Wyjdz spod stolu.

pozdrawiam,
    excel

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Zamykam wątek, bo nas wszystkich autor poobraża i będziemy musieli sobie pójść (na nowy serwer).

Pozdrawiam
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto