Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 58

Wątek: Co jest przedstawione wg was na zdjęciu?

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Człowieku, czym ja mam sie zniechęcać? ocena zdjęcia mnie nie rusza z dwóch powodów:

1. Mam świadomość że komary biją na łeb pomidory

2. Mam świadomość że foty nie dałem pod ocene

3. Na dowód z pkt. 2 powiem, że nawet nie obrobiłem jej a mógłbym to zrobić i pojęcia o tym nie mielibyście (nawet te fałdy świetlne (prawy dolny róg) które wyglądają jak zagięta kartka) no gdyby zalezało mi na ocenie to wywaliłbym to, nawet pod kątem abstrakcji i mojej wiary w udane zdjęcie....zakładając ze w to wierze.

4. Mam świadomość ze to ocena a od ostrych not można wiele sie nauczyć, uwielbiam pouczanie zwlaszcza od tych co na fotografi sie znają (nie chcialbym od tych ludzi ocen którzy probują uchwycić piekno pomidorów zauwazając psią kupe na stosie nawozów końskich tylko dlatego ze kobyła im sie podoba....a propos, tez nie zawsze bo cenie galerie jednego faceta który także dał sie ponieść kobyle)

5. No i w koncu ostatnia sprawa, nie chodzi o ocene ale podłe zachowanie

Poza tym ja oko moze i mam dobre ale doszlifowac je trzeba, sami o tym wiecie bo za foty sie wzieliście przeciez tak? no ale ambicje nie mogą przykryć obiektywizmu pod kątem ocen i mam tego świadomość, nie jestem zatem facetem ktory nie znosi krytyki, jeszcze raz powtarzam, krytyka i ocena to super sprawa ale nienawidze podłości.

Caly ten durny wątek takze nie jest kontynuowany na moją prośbę, bo ja sie do zartów dołączyłem, ale i to wam nie pasowało. Rozumiem ze Czarny to wasz kumpel i ze bedziecie go bronic z calych sił ale nie moim kosztem bo sobie na to nie pozwole.

Dinx6, przeczytaj przedostatni akapit koncząc na "....pasowało."

ps. pamietajcie tylko jedno, chciałem zartować, to ze probowalem to robić podobnie do Czarnego nie moze decydować o mojej winie, toż uznaliście ze tego typu żarty są na miejscu i dosyć fajne. I na tym by sie skonczyllo, ale ktoś wyczuł zła atmosfere, ja sie odwołałem, ktoś sie przyłączył no i mamy 30 postów o d... marynie.

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    dinx6, swoją drogą zdanie o bohomazach powinno cie dyskwalifikować jako fotografa (zakladam ze nim jestes), bo jak mozna pisać o bohomazach skoro to komary spróbuj tak jezdzic autem jak one latają

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Kawałek
    Człowieku, czym ja mam sie zniechęcać? ocena zdjęcia mnie nie rusza z dwóch powodów:
    Nierozgarniętyś? Sam napisałeś "Jedyne co wam sie udalo to zniechęcenie mnie do tego forum.".

Zdecyduj się.

dinx6
    Gość
    1. Mam świadomość że komary biją na łeb pomidory
    może tak, może nie. ja się nie znam, ale wolę pomidory

2. Mam świadomość że foty nie dałem pod ocene
    więc co za bydlak wrzucił ci złośliwie to zdjęcie do działu ocena zdjęć??

3. Na dowód z pkt. 2 powiem, że nawet nie obrobiłem jej a mógłbym to zrobić i pojęcia o tym nie mielibyście (nawet te fałdy świetlne (lewy dolny róg) które wyglądają jak zagięta kartka) no gdyby zalezało mi na ocenie to wywaliłbym to, nawet pod kątem abstrakcji i mojej wiary w udane zdjęcie....zakładając ze w to wierze.
    wiara, czy raczej nadzieja?

4. Mam świadomość ze to ocena a od ostrych not można wiele sie nauczyć, uwielbiam pouczanie zwlaszcza od tych co na fotografi sie znają (nie chcialbym od tych ludzi ocen którzy probują uchwycić piekno pomidorów zauwazając psią kupe na stosie nawozów końskich tylko dlatego ze kobyła im sie podoba....a propos, tez nie zawsze bo cenie galerie jednego faceta który także dał sie ponieść kobyle)
    metafora z kobyłą była średnio udana. powiedziałbym, że chamska, ale jestem znieczulony więc mnie nie rusza. poza tym, sam zachowujesz się jak baba, tupiąc nóżką i rzucając fochy na prawo i lewo.

5. No i w koncu ostatnia sprawa, nie chodzi o ocene ale podłe zachowanie
    podłość. cóż za słowo. podziękuj lepiej panu Rafałowi, że chciało mu się ubrać twą wyszukaną Sztukę w odrobinę poezji. gdyby walnął wprost co sądzi, nie byłoby co zbierać...

a poza tym

Peace & Love!

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Ingrabun, a napisałem że się żegnam? i kto tu jest nierozgarniety?
    Poza tym zniecheciła mnie podłość, szyderstwo, kpiny i chamstwo, co to w ogole ma z oceną wspolnego??? no myśl.

"więc co za bydlak wrzucił ci złośliwie to zdjęcie do działu ocena zdjęć?? "

znajdz lepszy dział z fotami

"metafora z kobyłą była średnio udana. powiedziałbym, że chamska, ale jestem znieczulony więc mnie nie rusza. poza tym, sam zachowujesz się jak baba, tupiąc nóżką i rzucając fochy na prawo i lewo."

średnio udana pod katem żartu czy porównania? czy jednego i drugiego? poza tym troche masz racji, bardziej pasowałby tu fiołek na konskich odchodach. Bo przeciez chodziło o to ze probowaliście wszyscy na zdjeciu pomidorów doszukac sie czegoś pieknego a poza tym.....dawaliscie rady, oceny, krytyke, wszystko delikatnie jak trzeba ale niestety dawaliscie rady. Nawet zakladajac ze ocenialiscie moje zdjecie to jednak rad nie dawaliscie w stylu "jak mozna bylo lepiej wykonać fotke". Nie bylo moich odpowiedzi, przyjmijmy....to jednak poszliscie w strone zartow i podlosci, a gdzie rady? dla panienek? na widok kazdej tutaj sie tak ślinicie? to strasznie płytkie.

"podłość. cóż za słowo. podziękuj lepiej panu Rafałowi, że chciało mu się ubrać twą wyszukaną Sztukę w odrobinę poezji. gdyby walnął wprost co sądzi, nie byłoby co zbierać... "

Pan Rafał narozrabiał i sie zmył a ty mnie straszysz nim? Czy ja prosiłem o sąd czy zabawe? czytasz w ogole?

"a poza tym

Peace & Love!"

to ja proponuje myśl o tym zanim napaskudzisz

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    kawalek,
    Nie bądź taki honorny i nie wypominaj wszystkim niegodnego zachowania. Śledzę niniejszy wątek i mam wrażenie, że największą odpowiedzialność za rozbiegnięcie sie dyskusji we wszystkie strony i przekształcenie sie jej w misz-masz ponosisz Ty. Inni też mają, ale Ty masz udział decydujący, ponieważ Ty jestes załozycielem wątku, Ty jestes pomysłodawcą zagadki i glównym rozgrywającym, więc dlaczego jeżdzisz od płota do płota, dlaczego posługujesz się obrazą jako tarczą i maczugą, dlaczego wypominasz Czarnemu po raz n-ty podłość i nietyczne zachowanie? Dlaczego wjeżdżasz na pole insynuacji oraz inwektywopodobnych określeń? Mam wrażenie, że na tym forum nie uzyskasz sukcesu takim ustawianiem się do ludzi. W tym wątku za jałowość dyskusji jesteś (oprócz innych) w największej mierze odpowidzialny Ty sam, ponieważ tę jałowość i bezprzedmiotowość podnosisz i kultywujesz w każdym swoim poście.
    Pzdr, TJ

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Ingrabun, a napisałem że się żegnam? i kto tu jest nierozgarniety?
    Poza tym zniecheciła mnie podłość, szyderstwo, kpiny i chamstwo, co to w ogole ma z oceną wspolnego??? no myśl.
    Więc jednak nie żegnasz się? Patrząc na Twoje wypowiedzi - w sumie szkoda...

dinx6
    Gość
    ostatni mój post w tym temacie.

dział ocena zdjęć jak sama nazwa wskazuje służy do oceny zdjęć. nie wstawiania tam ciekawostek, ale oceny zdjęć. przeliteruj sobie kilka razy, może zrozumiesz.

metafora niskich lotów. ot, po prostu nie jesteś tak finezyjny jak Rafał. ja też, ale przywykłem.

straszę cię Rafałem? taaa, Lafał jest duzi i silny, jak przijdzie to zobacisz. ile ty masz lat Kawałek???

zabawę? w co się chcesz bawić Kawałek? bo zdaje się, nikt nie kuma reguł tej zabawy. wrzucasz jakiś szit, dopisujesz do tego tajemnicę i chcesz wysłuchiwać ochów i achów?

sorry chłopaku, ale masz jakiś problem. nie wiem jaki ale masz go na sto procent.

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    dinx6

"zabawę? w co się chcesz bawić Kawałek? bo zdaje się, nikt nie kuma reguł tej zabawy. wrzucasz jakiś szit, dopisujesz do tego tajemnicę i chcesz wysłuchiwać ochów i achów?

sorry chłopaku, ale masz jakiś problem. nie wiem jaki ale masz go na sto procent"

gdzie napisalem ze chce ochy i achy? ja wam tego nawet do zrozumienia nie dalem, ale skutecznie dorabiacie teorie i to trzeba wam przyznać.

Najpierw piszesz i zachwycasz sie jak to Czarny potrafi pojechac a potem oskarzasz mnie o dziecinade, dzecinada to zachwyt w takiej sytuacji i przestroga (w tym wypadku skierowana do mnie) To jest właśnie infantylne.

Tadek nie zgadzam sie z drugim zdaniem ale z resztą juz tak. Niepotrzebnie wszystko nakręcam ale skoro zauwazyles ten fakt to pewnie zauważyłeś ze nie znosze pewnego rodzaju ludzi, brzydze sie pewnymi sprawami ( w tym wypadku mowie juz o konkretach). Tadek, nie znosze właśnie do tego stopnia, jaki pokazuje caly ten watek i wszystkie moje posty. Zrozum to jako jedyny lub nie staraj sie tego zrozumieć. pozdrawiam

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Kawałku, nie unoś się bo nie ma o co. Sam wystawiłeś fotkę w dziale, gdzie się te fotki ocenia. Do dzisiejszego popołudnia wszyscy się dobrze bawili, proponuje nie zamieniać dobrej zabawy w jakąś awanturę. Nastając na Łukasza czy Rafała podkładasz się starym wyjadaczom (jednemu moderatorowi), co spowoduje, że dostaniesz bez potrzeby po uszach.
    Czy mam przenieść wątek do HP czy zamknąć? Możesz wybierać.

Pozdrawiam
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto