Człowieku, czym ja mam sie zniechęcać? ocena zdjęcia mnie nie rusza z dwóch powodów:
1. Mam świadomość że komary biją na łeb pomidory
2. Mam świadomość że foty nie dałem pod ocene
3. Na dowód z pkt. 2 powiem, że nawet nie obrobiłem jej a mógłbym to zrobić i pojęcia o tym nie mielibyście (nawet te fałdy świetlne (prawy dolny róg) które wyglądają jak zagięta kartka) no gdyby zalezało mi na ocenie to wywaliłbym to, nawet pod kątem abstrakcji i mojej wiary w udane zdjęcie....zakładając ze w to wierze.
4. Mam świadomość ze to ocena a od ostrych not można wiele sie nauczyć, uwielbiam pouczanie zwlaszcza od tych co na fotografi sie znają (nie chcialbym od tych ludzi ocen którzy probują uchwycić piekno pomidorów zauwazając psią kupe na stosie nawozów końskich tylko dlatego ze kobyła im sie podoba....a propos, tez nie zawsze bo cenie galerie jednego faceta który także dał sie ponieść kobyle)
5. No i w koncu ostatnia sprawa, nie chodzi o ocene ale podłe zachowanie
Poza tym ja oko moze i mam dobre ale doszlifowac je trzeba, sami o tym wiecie bo za foty sie wzieliście przeciez tak? no ale ambicje nie mogą przykryć obiektywizmu pod kątem ocen i mam tego świadomość, nie jestem zatem facetem ktory nie znosi krytyki, jeszcze raz powtarzam, krytyka i ocena to super sprawa ale nienawidze podłości.
Caly ten durny wątek takze nie jest kontynuowany na moją prośbę, bo ja sie do zartów dołączyłem, ale i to wam nie pasowało. Rozumiem ze Czarny to wasz kumpel i ze bedziecie go bronic z calych sił ale nie moim kosztem bo sobie na to nie pozwole.
Dinx6, przeczytaj przedostatni akapit koncząc na "....pasowało."
ps. pamietajcie tylko jedno, chciałem zartować, to ze probowalem to robić podobnie do Czarnego nie moze decydować o mojej winie, toż uznaliście ze tego typu żarty są na miejscu i dosyć fajne. I na tym by sie skonczyllo, ale ktoś wyczuł zła atmosfere, ja sie odwołałem, ktoś sie przyłączył no i mamy 30 postów o d... marynie.