Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 58

Wątek: Co jest przedstawione wg was na zdjęciu?

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Jak to co ma wspolnego charakter tego watku z HP??!! Wszystko! Wrzuciles watek ze zdjeciami nie pod ocene tylko zgadywanki w dziale "Ocena zdjec". Nie widzisz, ze cos tutaj nie pasuje? Takie watki zaklada sie w HP. Tam jest luzno, mozna gadac o wszystkim. Ten watek nie pasuje ani do tego dzialu, ani do zadnego innego. Pasuje tylko do HP, bo to takie zgadywanie dla rozrywki (no bo co innego?). Po prostu wrzuciles temat do zlego dzialu i stad te wszystkie wypowiedzi nieprzychylne i niemile. Kazdy sie spodziewal czegos innego, wszyscy oczekiwali zdjecia pod ocene, a nie zgadywania. Zauwaz, ze Ilona wrzucila zdjecie POD OCENE, bo chciala sie dowiedziec, co robi zle, jak inni widza jej fotografie. No to dostala odpowiedzi, porady, oceny.
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez suchar
    Po prostu wrzuciles temat do zlego dzialu i stad te wszystkie wypowiedzi nieprzychylne i niemile.
    O, tu się mylisz, kolego! Odpowiedzi były bardzo miłe :-)))

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez lgrabun
    Po prostu wrzuciles temat do zlego dzialu i stad te wszystkie wypowiedzi nieprzychylne i niemile.
    O, tu się mylisz, kolego! Odpowiedzi były bardzo miłe ))
    Heh, nie chcialem peszyc
    Pzdr

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Zauwaz, ze Ilona wrzucila zdjecie POD OCENE, bo chciala sie dowiedziec, co robi zle, jak inni widza jej fotografie. No to dostala odpowiedzi, porady, oceny.
    Pzdr

nie no jasne, kazdy zaczyna i moze wychodzic na poczatku gniot ja sie tylko smieje ze ślinienie jest tu wazniejsze od obiektywnej oceny, nawet zakładając że chciałem sie pochwalić świetlikami.

.....i tez suchar nie wciskaj mi tu kitu o złym umieszczeniu watku bo przeciez tytul mowi za siebie. Zabawe mozna zrobic opowiadajac kawały o sprzęcie (dział o sprzecie na ktorym mowi sie powaznie), to proba zabawy dot. foty i interpretacji wiec i tu sie nadaje poniekąd ale HP?

odzielaj tez uszczypliwość, pogarde i chamstwo od oceny zdjęć bo wypowiedz o pampersach nie była oceną wiec nie sprowadzaj prosze wszystkiego pod kątem oceny, to nie byla ocena tylko pogarda i chamstwo a od tego wlasnie wszystko sie zaczelo.

| OlyJedi Awatar Dag
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    ale powiesz w koncu o co chodzi czy nie? bo jesli chodzi o sam obrazek to jest slabiutki, ale moze jest cos o czym niewiemy... i wtedy ten obrazek uczyni z Ciebie koperfilda (taki magik, widzialem raz w TV, znikaly rozne przedmioty i ogolnie byla niezla szopka)

Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Kawałek
    odzielaj tez uszczypliwość, pogarde i chamstwo od oceny zdjęć bo wypowiedz o pampersach nie była oceną wiec nie sprowadzaj prosze wszystkiego pod kątem oceny, to nie byla ocena tylko pogarda i chamstwo a od tego wlasnie wszystko sie zaczelo.
    No, ale spójrzmy na sprawę obiektywnie. Ręka do góry, kto nie mógł wytrzymać i chciał już wiedzieć, co było/jest przedstawione na zdjęciu :-)

Przyznaj, że trochę Cię wtedy z entuzjazmem dla własnej twórczości poniosło, co? :-)

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Owszem, w dziale o sprzecie sa robione zarty, ale zazwyczaj konczy sie to albo przeniesieniem calego watku do HP, bo odbiega on od tematu i staje sie np. gdybaniem, albo wydzieleniem czesci postow i przeniesieniem do innego dzialu, jesli sa one o czyms innym, lub po prostu sakoswaniem postow bedacych Off Topic. Ten temat, niezaleznie od tytulu, jest z kategorii HydePark'owych tematow i tam tez powinien byc. Wlasciwie to w tym momencie zrobilismy tyle OT'ow, ze mozna by go podzielic na dwie czesci: "Zgadywanie" i "Dyskusja o tym, co gdzie byc powinno i o chamstwie i obiektywnej ocenie". Oczywiscie oba w HP, bo raczej nie wpisuja sie w "Ocene zdjec". Zareczam, ze w HP byloby po prostu zgadywanie, ewentualnie ktos inny wrzucilby jakas swoja "dziwna" fotke i tez by zgadywano.
    Pzdr

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Ingrabun właśnie nie i w tym cały pic.

Inaczej, chciałem abyście mnie nie wzieli za jakiegos typka który myśli ze opowiada jakieś niesamowite zagadki. Nie umiem tego wytlumaczyc.

Po prostu gdyby nie tekst "rozumiem ze znajdą sie niecierpliwi" uprzedził tekst nerwusa jakiegos w stylu: "przestan juz widziwiac tylko powiedz"

rozumiesz? poszedłem w jedną stronę która takze wydała sie smieszna.

słowem, trzeba bylo sie nie odzywac ale to nie wyklucza faktu ze Czarny był chamski.

Zresztą co tu duzo pisać, 70 % ludzi kontynuowało i powielało chamskie zachowanie czarnego. Najgłupsze jest w tym wszystkim to że pomyliliscie typowego blondyna ze zwykłym facetem.

Jedyne co wam sie udalo to zniechęcenie mnie do tego forum. Zakładając ze mieliscie racje i prawo do tego wszystkiego, byc moze. Tylko H z tego skoro byliście przy tym podli.

Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Kawałek
    słowem, trzeba bylo sie nie odzywac ale to nie wyklucza faktu ze Czarny był chamski.
    Mnie jego uwaga rozbawiła - choć pewno nie powinna :-)

Ja staram się większość krytycznych uwag do moich zdjęć zlewać - Tobie też to radzę. Pamiętaj, że autor jest zazwyczaj bardzo mało obiektywny w stosunku do swoich "dzieł". A inni patrzą "bezlitośnie".

I nie zniechęcaj się. Wiem, że Cię to nie pocieszy, ale latały po tym forum już gorsze zjebki. I jakoś wszystko się trzyma...

dinx6
    Gość
    Może nie powinienem tego pisać, ale... robienie tajemnicy z jakichś bohomazów a potem obrażanie się na wszystkich za to, że podeszli do sprawy lekko i żartobliwie wydaje mi się nieco...hm, metroseksualne? może więc zanim wrzucisz coś ponownie do działu ocena zdjęć, pomyśl po prostu dwa razy, czy warto? Albo rób zdjęcia pomidorom?

Faktycznie, nie powinienem tego pisać ale niestety... Jack Daniels takes no slaves.