czyzbym tu jakies zle emocje wyczuwał?chyba ktos dostanie klapsa...
czyzbym tu jakies zle emocje wyczuwał?chyba ktos dostanie klapsa...
Sorry, Czarny coś tam szepnął o pampersach, myślałem że macie tu taki pogardliwy styl bycia i ze lubicie w ten sposób żartować. Ja z chęcią dostosuje sie do warunków. Każdych.
W sumie to byłem gdzieś tam na wątku w którym wszyscy chwalili fotkę dziewczyny która zrobiła zdjęcie pomidorów, bardzo ładnie sie ludzie zachowali bo kierowali ją na dobrą drogę nie wyśmiewając jej. Potem jakiś facet zdjęcia natury (fakt, dobry był) i tez miło było. Pomyslałem ze to cholernie fajne forum z przyjaznymi ludzmi. Niestety to forum jak kazde inne, a moze tylko mnie sie po łapach dostało?tylko, za co.
Przy okazji, byłem na stronie tego Czarnego i chciałbym mu powiedziec ze fotki robi fajne ale nie pisze sie "przyglądam sie tym fotografią" ale "przygląda sie tym fotografiom"
Szklarz, to chyba szklarz te krajobrazy fajne robi
Napisałem "Sztuka przez duże SZ"? Przepraszam, pomyliłem się. Chodziło mi o "Koszmar", przez duże "K".Zamieszczone przez Kawałek
Pierwotnie chciałem napisać, że to jest coś przez duże G, ale dałem sobie w zęby - takie postanowienie noworoczne, no.
O masz, następny. Pewnie syn.
Czarny masz satysfakcje? watęk poszedł w kierunku w którym chciałeś.
O, to miłe, Kawałku, serio piszę.Zamieszczone przez Kawałek
A tak bardziej na temat: nie obraź się, ale fotka - choć może i ciekawa, hm, koncepcyjnie - nie jest najlepszą fotką na świecie; nie plasuje jest również nawet w środku stawki, a raczej gdzieś na dole. Kiepska jest po prostu. W sensie: pomysł, owszem, fajny, wykonanie pewno takie, na jakie warunki pozwalały, niemniej, całość nie powala. Może gdyby było większe, wyraźniejsze... No i te robaczki świętojańskie w sumie może warto by było sfotografować - taka fota zrobiłaby większe wrażenie. Przynajmniej na mnie :-)
Nie poczuwam się do związków z Czarnym ;-)Zamieszczone przez Kawałek
Zważ, że mój pierwszy komentarz miał być ironiczny :-)))
przenieść do HP ?
było sobie życie
ale ja sie nie chciałem pochwalić fotką. No taką? do tego jedną?Inny charakter był wątku.
robaczki świetojańskie
ps. ja nie mam zdjęć artystycznych bo nie umiem ich chyba robić, "nie widzę". bardziej obserwuje u paru osób tutaj na forum wiec nie oceniajcie mnie bo ja nie chce ocen, no bo...na ocene trzebe zasłużycchodziło tylko o zabawe, choć powołuje sie na te pomidory, pewnie dlatego ze laskę na forum zobaczyliście
![]()
Hmm wrzuciles temat do dzialu "Ocena zdjec". To chyba jasne, ze ludzie beda oceniac? Jesli chciales, by byla to tylko taka zabawa, to trzeba bylo wrzucic do HydeParku. Kazda fotka wrzucona w tym dziale bedzie oceniana. Po to ten dzial jest.Zamieszczone przez Kawałek
a no o tym to ja zapomniałem, ale też co charakter wątku ma wspolnego z HP?
sucharze, pomijając wszystko to jednak zachowanie Czarnego z tymi pampersami było conajmniej chamskie nie uwazasz? a za pomidory jakiejś ilony gotów był z nią na randkę sie ustawić.