Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 58

Wątek: Co jest przedstawione wg was na zdjęciu?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Chełm
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    czyzbym tu jakies zle emocje wyczuwał? chyba ktos dostanie klapsa...

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Sorry, Czarny coś tam szepnął o pampersach, myślałem że macie tu taki pogardliwy styl bycia i ze lubicie w ten sposób żartować. Ja z chęcią dostosuje sie do warunków. Każdych.

W sumie to byłem gdzieś tam na wątku w którym wszyscy chwalili fotkę dziewczyny która zrobiła zdjęcie pomidorów, bardzo ładnie sie ludzie zachowali bo kierowali ją na dobrą drogę nie wyśmiewając jej. Potem jakiś facet zdjęcia natury (fakt, dobry był) i tez miło było. Pomyslałem ze to cholernie fajne forum z przyjaznymi ludzmi. Niestety to forum jak kazde inne, a moze tylko mnie sie po łapach dostało? tylko, za co.

Przy okazji, byłem na stronie tego Czarnego i chciałbym mu powiedziec ze fotki robi fajne ale nie pisze sie "przyglądam sie tym fotografią" ale "przygląda sie tym fotografiom"

Szklarz, to chyba szklarz te krajobrazy fajne robi

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Kawałek
    Igrabun, zbyt ogólnie. Konkrety poprosze. Pomysły, te najbardziej dziwne, gdybyscie sami chcieli ją zrobić to gdzie, jak?:)
    Napisałem "Sztuka przez duże SZ"? Przepraszam, pomyliłem się. Chodziło mi o "Koszmar", przez duże "K".

Pierwotnie chciałem napisać, że to jest coś przez duże G, ale dałem sobie w zęby - takie postanowienie noworoczne, no.

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    O masz, następny. Pewnie syn.

Czarny masz satysfakcje? watęk poszedł w kierunku w którym chciałeś.

Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Ja z chęcią dostosuje sie do warunków. Każdych.
    O, to miłe, Kawałku, serio piszę.

A tak bardziej na temat: nie obraź się, ale fotka - choć może i ciekawa, hm, koncepcyjnie - nie jest najlepszą fotką na świecie; nie plasuje jest również nawet w środku stawki, a raczej gdzieś na dole. Kiepska jest po prostu. W sensie: pomysł, owszem, fajny, wykonanie pewno takie, na jakie warunki pozwalały, niemniej, całość nie powala. Może gdyby było większe, wyraźniejsze... No i te robaczki świętojańskie w sumie może warto by było sfotografować - taka fota zrobiłaby większe wrażenie. Przynajmniej na mnie :-)

Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    O masz, następny. Pewnie syn.
    Czarny masz satysfakcje? watęk poszedł w kierunku w którym chciałeś.
    Nie poczuwam się do związków z Czarnym ;-)

Zważ, że mój pierwszy komentarz miał być ironiczny :-)))

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    przenieść do HP ?
    było sobie życie

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    ale ja sie nie chciałem pochwalić fotką. No taką? do tego jedną? Inny charakter był wątku.

robaczki świetojańskie

ps. ja nie mam zdjęć artystycznych bo nie umiem ich chyba robić, "nie widzę". bardziej obserwuje u paru osób tutaj na forum wiec nie oceniajcie mnie bo ja nie chce ocen, no bo...na ocene trzebe zasłużyc chodziło tylko o zabawe, choć powołuje sie na te pomidory, pewnie dlatego ze laskę na forum zobaczyliście

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    ale ja sie nie chciałem pochwalić fotką. No taką? do tego jedną? Inny charakter był wątku.

robaczki świetojańskie

ps. ja nie mam zdjęć artystycznych bo nie umiem ich chyba robić, "nie widzę". bardziej obserwuje u paru osób tutaj na forum wiec nie oceniajcie mnie bo ja nie chce ocen, no bo...na ocene trzebe zasłużyc chodziło tylko o zabawe, choć powołuje sie na te pomidory, pewnie dlatego ze laskę na forum zobaczyliście
    Hmm wrzuciles temat do dzialu "Ocena zdjec". To chyba jasne, ze ludzie beda oceniac? Jesli chciales, by byla to tylko taka zabawa, to trzeba bylo wrzucic do HydeParku. Kazda fotka wrzucona w tym dziale bedzie oceniana. Po to ten dzial jest.
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    a no o tym to ja zapomniałem, ale też co charakter wątku ma wspolnego z HP?

sucharze, pomijając wszystko to jednak zachowanie Czarnego z tymi pampersami było conajmniej chamskie nie uwazasz? a za pomidory jakiejś ilony gotów był z nią na randkę sie ustawić.