Hehe... Z pewnoscia masz racjeZamieszczone przez Rafał Czarny
Jesli to jest jakis konkurs to ja proponuje nagrode specjalna dla Rafala Czarnego za najciekawszy typ
Pzdr
Hehe... Z pewnoscia masz racjeZamieszczone przez Rafał Czarny
Jesli to jest jakis konkurs to ja proponuje nagrode specjalna dla Rafala Czarnego za najciekawszy typ
Pzdr
Mój typ: dymek z kilkunastu jointów palonych przez zniecierpliownych olyforumowiczów.Zamieszczone przez dinx6
mój typ: sex on the beach - ale jakoś mi sie dziwnie kojarzy![]()
było sobie życie
Ludzie!!!!!!!!!! nie widzicie!!!! to proste......Jest wizualizacja wykresu pracy mózgu statystycznego polskiego polityka podczas sesji Sejmu poswięconej Anecie K. oraz planom rozwoju naszego kochanego kraju
![]()
No na pewno nie jest to wykaz impulsów neuronowych Rafała Czarnego, choć byłby to dla niego pewnego rodzaju komplement
![]()
Spośród osób, które prawidłowo wytypują odpowiedzi zostanie wylosowany laureat. Odtrzyma główną nagrodę - słoik butaprenu.
Hehe Rafał bardzo mi się podoba Twoje poczucie humoru :!!!!!Zamieszczone przez Rafał Czarny
Ale wygląda mi to na Rafała akwarium, które założył 10lat temu i zapomniał o nim![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Moim zdaniem, jest to przeterminowana butelka piwa, np. Lech.
A ja myślę że są to serpentyny w spraju puszczane w upojną sylwestrową noc przy światłach kolorofonów![]()
Pozdrawiam autora
E-500 + 14-45 + 40-150 + 135-400
słoik butaprenu używany przez całą familie Czarnego to zły pomysł, ja proponowałbym cały jego sprzęt fotograficzny. Można bylby przynajmniej porzucać czymś do tarczy
![]()