Masz rację to magiczne miastoPonizej zespół grający przy wejsciu na Most Karola
Masz rację to magiczne miastoPonizej zespół grający przy wejsciu na Most Karola
Fajne foty. Co do samej Pragi - niegdyś o mało nie polubiłem tego miasta. Póki co nie wybieram się tam, szczerze to wspominania mam mieszane. A to dostaliśmy banknoty, które nie są już w obiegu a to na rachunku w widniały pokarmy inne niż zamówione, oczywiście znacznie droższe. Jak sytuacja w kolejnej knajpie się powtórzyła to skończyło się burdą zamiast napiwku... tamtejsi stróże prawa jeszcze gorsi niż nasi...
Ostatnio edytowane przez Karol ; 13.12.09 o 22:26
Faktem jest,że tamtejsza obsługa w lokalach ma dośc swobodny stosunek do klientów.Na szczęście z policją nie miałem do czynienia
Ponizej Australia w Czechach![]()
Fajne te praskie foty.Może więcej kontrastu by się zdało.
Do Pragi wybieram się już od czterdziestu lat i wciąż pozostaje dla mnie dziewiczym miejscem.Może kiedyś...się uda.![]()
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Świetne fotki, na kilku przepiękne światło. Wrzucaj więcej.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Równouprawnienie.Szwejk by tego nie przeżył![]()
Ładne fotki, takie proste a jednak chce się chwile dłużej popatrzeć... i przy okazji okazji podglądnąć bardziej doświadczonych.
Coś z zabytków
Ladna seria fotek.. z przyjemnoscia ogladam ... Szwejk to mial specyficzne podejscie do sluzby wojskowej...![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
A przedostatnie nie moglo by byc w pionowym kadrze? Co do samej pragi to jakos mnie nie pociaga. Wole cos bardziej odleglego![]()