Kolejny powrót po latach... tym razem krajobrazowo, co po części związane jest ze zmianą miejsca zamieszkania - przenosiny z dużego miasta w góry Sowie To zdjęcia z ostatnich 2 miesięcy, w których powróciłem właściwie do fotografii bardziej, aniżeli dokumentacyjnie. Wykonane na Dolnym Śląsku, sprzęt: Olek M10 III, szkła bardzo różne - stare 9-18mm czy 50-200mm, ale także lumix 14-140mm czy Laowa 7,5mm. 59. Dzierżoniów i Ślęża 60. Bielawa i Góry Sowie 61. Bielawa, Zbiornik Sudety 62. Kotlina Dzierżoniowska i Góry Sowie 63. Kotlina Kłodzka a w oddali Góry Stołowe 64. Góry Wałbrzyskie widziane z Gór Sowich 65. Góry Sowie, Wzgórza Włodzickie 66. Dzierżoniów na horyzoncie 67. Góry Sowie, okolice przeł. Walimskiej 68. Wzgórza Włodzickie, wieża widokowa na G. Wszystkich Świętych
E-M1 mk II, worek słoików, Lumix GH4 | www.ahojmedia.pl
Troszkę kolorki mi nie pasują, chyba za bardzo pojeździłeś suwakami. 61, 67, 68 podobają mi się.
@moozg wrzuć może zdjęcia na forumowy serwer. W tej chwili nowych zdjęć nie widzę, linki nie działaja?
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Zamieszczone przez apz @moozg wrzuć może zdjęcia na forumowy serwer. W tej chwili nowych zdjęć nie widzę, linki nie działaja? Ja też zdjęć nie widzę. Przeglądarka Chrome. Natomiast na Edge , fotki się u mnie wyświetlają.
Zamieszczone przez koronax Ja też zdjęć nie widzę. Przeglądarka Chrome. Natomiast na Edge , fotki się u mnie wyświetlają. Mam podobnie, na chrome nie widać, na firefoxie ok
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Ciekawe kadry, ale kolory już nie bardzo, oczywiście moim zdaniem.
Najważniejsza jest historia. "Narody tracąc pamięć tracą życie" C. K. Norwid
Naturalne miłe fotki z ładnego wieczoru. Kolory są troszkę "skażone " różem albo błękitem. Ale z racji na porę dnia nie razi to strasznie. Ale to właściwie tylko na 65, 66 i 68. Śmiesznie wygląda ścieżka na ostatnim w tej kolorystyce. Reszta jest mz ok.
Przyjemne dla oka widoki i ciepła kolorystyka nadaje łagodności w tych widokach. Na zdjęciach nr 61 i 68 fakt trochę za dużo niebieskiego ale to już indywidualna kwestia.
pozdrawiam Wiejo
obrabiane jakimś softem do HDR'ów ?
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły
Fajne miejsca i fajne widoczki - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - - Fajne miejsca i fajne widoczki
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Zobacz tagi
Zasady na forum