jestem rolnikiem amatorem. prosze o komentarze![]()
jestem rolnikiem amatorem. prosze o komentarze![]()
Cześć
Do rzeczy - fotka 1 - get out. Nic z niej nie bedzie. Nie jest ostra, radze uzywac statywu przy takich zabawach. Abberacja występująca lokalnie na kantach dyskwalifikuje zdjecie.
fotka 2 - widok ladnie podany, ale bez jaja. a fajnie by bylo z jajem. Ladna woda - wiecej jej, 2/3 do 1/3, byloby ciekawiej.
fotka 3 - za słaby sprzet do takich zblizen, musisz dbac o jakosc zdjec. bardzo wazne dla odbiorcy jest to jak ma zaserwowany posiłek w postaci obrazu.Powodzenia i trenuj![]()
Ostatnio edytowane przez dr_feelgood ; 3.12.09 o 22:19
a dziekuje za uwagi. napewno sie postaram![]()
Witaj Gazela,
1 - nieostre niestety.
2 - ma potencjal, fajny widoczek ale tez brakuje mi ostrosci.
3 - MSZ naslabsze z trzech zaprezentowanych. Kadr nie taki, brak ostrosci a sarna gubi sie w calej tej kompozycji, a przeciez powinna najbardziej przyciagac wzrok, prawda?
Probuj dalej i powodzenia zycze!
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
A w ogóle ostrzysz zdjęcia po zmniejszeniu?
no nie nic nie ostrze. to jest prosto z aparatu
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jakby z trzeciego wyciąć sam środek to by było całkiem fajne.
Sprzedam: Om-d em-5 2, 12-40mm 2,8, 25mm/1,7, Sigma 105mm f/2,8 makro, 42,5mm f/1,8