Dokonałem drobnej korekty tytułu wątku.
Dokonałem drobnej korekty tytułu wątku.
[QUOTE=Gwiazdka81;577916]3 kolejne które zrobiłam latem i znalazłam zakopane w fociakach moich. Co sadzicie?
2.z odbiciem super!!
1. kociak fajny, ale troche za blisko, wypelnia caly kadr..
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Według mnie kot najlepszy (ciasno i szumi ale jest nieźle), portret ma jakiś potencjał...,ale popsuty został całkowicie (odbicie w okularze nijak się ma do naturalnego światła, po za tym czego ma to dodawać ..... uroku?), natomiast widoczek może i niezły (aczkolwiek banalny) horyzont zbyt blisko środka kadru, myślę, że inna kompozycja przysłużyła by się tu na plus.
Oczywiście żaden ze mnie ekspert, ale tak mnie się wydaje.
Pozdrawiam
wylepiony
Ps. No i życzę wytrwałości![]()
Ostatnio edytowane przez wylepiony ; 9.12.09 o 20:20
lubię koty ale ten zdecydowanie z blisko, 2 zdjęcie najlepsze, pomarańczowe odbicie w okularach ożywia fotkę![]()
Z 2 może da się coś zrobićNie zgadzam się z przedmówcami odnośnie tych okularów
Sztucznie to wygląda jak dla mnie
jeśli uda Ci się umieść "modela" z prawej strony kadru i pokaż efekt
![]()
a mnie kotek przypadl do gustu![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Dzięki za opinie.
Co do fotek może troszkę wyjaśnię.
Kotek fakt ciasny kadr ale inaczej się nie dałoprzymierzając się do fotki kotek nagle skoczył na "publiczność" wiec było to szybkie zdjęcie.
Co do modela hmm zdjęcie jak najbardziej oryginalne z odbiciem żadne wklejanie w "okular" itp. jedyna modyfikacja to zmiana kolorystyki na cz.b poza okularem.
pozdrawiam![]()
Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć...
Jeśli chodzi o portret to w 100% zgadzam się z Foreverem i Ktotkiem - ta modyfikacja, o której piszesz niestety tylko zdjęciu zaszkodziła.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.