Tak jak i przedmówcom tak i mi bardzo podoba się ta wrzutka. Kolorystyka i GO bardzo fajnie się prezentują a dobre kadry oddają dynamikę tego sportu. Świetnie!
Tak jak i przedmówcom tak i mi bardzo podoba się ta wrzutka. Kolorystyka i GO bardzo fajnie się prezentują a dobre kadry oddają dynamikę tego sportu. Świetnie!
Co do GO to akurat życzyłbym sobie mieć jeszcze płytszą ale niestety dysponuje tylko systemowym ZD70-300 a on w połączeniu z małą olkową matryca mistrzem płytkiej GO nie jest...![]()
No to teraz aż mi się miło zrobiło![]()
Cudnie krzywe i rozmazane podoba się set, to to co tygryski lubią najbardziej, u mnie w Koszalinie ost. biednie z imprezami na torze ale może niebawem coś się urodzi
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Mi najbardziej "leżą" 3 i 8. Dobrze kadrowane, oddana dynamika. A swoja droga to ciekaw jestem ile fotek naklepałeś by ich tak ładnie wyizolować. Gratuluję refleksu![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
ponad 3300 fotek na dwa dni focenia - oczywiście nie wiem ile skasowałem od razu a na pewno takich też było sporo, ale akurat w strzelaniu do takich obiektów już jakieś doświadczenia wcześniejsze mam, więc raczej była to kwestia poprawnego utrzymania panoramowania i/lub eksperymentów z czasem migawki...
Dawno nic nie wrzucałem... Wreszcie mi się udało ogarnąć te zdjęcia... Ponad rok minął od tej sesji... No ale się udało.
Kilka słów wstępu:
- lokalizację jak zwykle wybrała pogoda
- pierwsza moja próba z doświetlaniem trzema lampami
- pierwsza moja próba z dwoma samochodami na raz
- tak, strasznie dużo postprodukcji
- wrzuciłem prawie wszystkie, bo było ich nie wiele, mimo, że wiem, że niektóre są słabsze
- starałem się im nadać komercyjny look, udało się ??
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Stary WOW, jedna tylko rzecz mnie zastanawia czy był polar na słoiku
Jest dobrze ale jaszcze jakbyś bardziej poukrywał źródła światła, gridy i strumienice na lampy.
Ostatnio edytowane przez taztaz ; 3.05.11 o 23:29
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Tylko na jednej z ekspozycji do #8, bo miałem problem z odbiciem w drzwiach insigni.
Moim zdaniem kilka z nich spokojnie mogłoby zagościć w katalogach i/lubczasopismach samochodowych
![]()
taztaz, jakie gridy i strumienice ??To jest zrobione 3xFL36R, gołymi, na statywach
![]()