Rodia, moje zdanie jest takie. Oczywiście nie każdy musi się z nim zgadzać.
Ja kupiłem lampę systemową FL-50. Owszem, wydatek był ale cóż. Poprostu chciałem mieć mocna lampę dedykowaną do tego aparatu i koniec. Taką, przy której nie będzie trzeba bawić się jakieś stopki, zamartwiać czy automatka zadziała poprawnie czy nie. W końcu nie kupuję tego raz na miesiąc czy nawet pół roku. Zakładam, że sprzęt będzie służył przez dłuższy czas. Poza tym nikt nie mówił że będzie łatwo, że E-System jest tani. Kupujesz porządną furę to nie narzekaj że paliwo jest drogie. Może ktoś powie, że można było FL-36 bo przecież nie chodzę na śluby, nie zarabiam na tym. No ale co z tego? Dziś nie ale kto wie co będzie jutro? A wtedy powiesz że mogłeś wziąć większą, wydajniejszą a tak masz mały problem. Wychodzę z założenie że lepiej kupić coś później ale jak już to konkretnego (nie mówię tu oczywiśćie o szkłach za kilka, kilkanaście tysiaków).
Bierz FL50 i masz święty spokój. Od przybytku mocy jeszcze chyba nikt nie umarł tak jak od nadmiaru powietrza w butli nurka.
Zresztż chyba już ktoś pisał na naszym forum, że przesiadka z FL-36 na FL-50 to jak z przesiadka ze zwykłego auta na mercedesa.
Powodzenia w wyborze!

Odpowiedz z cytatem