Byłam na konferencji z aparatem. Żadne cuda na kiju mi nie wyszły, jedno pokażę, bo reszty się wstydzę![]()
strasznie zaszumione wysokim ISO ale całkiem OK, po lekkim odszumieniu chyba troszkę lepiej a na dużym pliku powinny być lepsze efekty. Jeśli nie lubisz poprawek to pisz i usunę zdjęcie. Pozdrawiam
E-520 i inne foto szpeje
no sie swieci glaca.....
ups.... chyba nie obrazilem pana?![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Bardzo podoba mi się klimat codziennej, monotonnej pracy papierkowej. Naprawdę to rzeczywiście oddałaś. Patrząc na zdjęcie profesora jeszcze bez czytanika komentów od razu pomyślałem, że na zdjęciu jest mędrzec i ucieszyłem sie, że trafnie odgadłem.
pozdrawiam Wiejo
Aleście są szumofoby. Jak oglądacie te zdjęcia że tak bardzo go widać? Ja patrzę patrzę i widzę człowieka z brodą podpartego w fajnym świetle a nie jakieś szumy. Fakt, jak przystawiłem oczy do monitora i rozjaśniłem, szumy widać, ale bez przesady. Poza tym po w/w odszumieniu głowa i ręka zrobiły się plastelinowe.
mente et malleo
Fajny synekPozdrawiam
Ach, fajny maluszek. I jak się mu rośnieBardzo sympatyczne zdjęcie również.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!
Pozdrawiam, Jola