Pies jak pies, ale żabka mnie zmasakrowała w zasadzie (w sensie bardzo pozytywnym). Fajna GO, ostrosć tam gdzie trzeba, kadr też profesjonalny. Bardzo dobre zdjęcie!
Tom
Pies jak pies, ale żabka mnie zmasakrowała w zasadzie (w sensie bardzo pozytywnym). Fajna GO, ostrosć tam gdzie trzeba, kadr też profesjonalny. Bardzo dobre zdjęcie!
Tom
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Szok, oczy mi z orbit wychodzą. Super zdjęcia.
Co za obiektyw masz że Ci żadne stworzonko nie ucieka?
e520 + 14-42 + 40-150
Mój wątek -> http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=71233
A mi na 40-150 uciekają wszystkie żabki![]()
e520 + 14-42 + 40-150
Mój wątek -> http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=71233
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
trzeba blisko podejść, ale foty robi niezłe ta 35. Wystarczy trochę cierpliwości. Nikt z was nie pokazuje nie udanych zdjęć jak mu się obiekt przemieścił w ostatniej chwili i fota nie wyszła. Pokazuje się tylko udane foty, a w makro trzeba trochę cierpliwości i rannego wstawania. reszta zrobi sprzęt jeżeli tego chcemy.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
fota z której nie jestem zadowolony
fota zupełnie nie udana, obiekt się poruszał za szybko
Ostatnio edytowane przez Grzegorz73 ; 8.04.10 o 22:25 Powód: Automatyczne scalenie postów
Ale poruszanie sie pajaka to chyba nie byl probelm, bo czesc nog i oko ostre (w miare). Za mala GO i moze trzeba bylo bardziej z boku strzelac. Jaka tam przyslone miales?
Tom
Paskudne oświetlenie. Ostrości też mało.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Nie lubię takiego brzydactwa (chodzi o bohatera kadrów) ale rzeczywiście nie udały Ci się te foty - za grizzem.