Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Koncerciki

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Piotr Grześ Zobacz posta
    Znakomite fotki. Też kiedyś chciałem na koncercie Dżemu pofocić, ale pozwolili tylko 5 minut i to prawie bez światła.

Akurat jak dla mnie Dżem jest mało ciekawym zespołem pod względem fotografii, jest za mało dynamiczny i ekspresyjny.

Pod scena pozwolili przez trzy pierwsze kawałki robić i też nie powiem żeby oświetleniowiec rozpieszczał w tym czasie.

Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta
    Dobra robota. Udowodniłeś (mnie nie, bo ja o tym od dawna wiem), że prostym sprzętem i kitami można zrobić świetne zdjęcia.
    Dzięki

Jeżeli chodzi o koncerty to w zasadzie jedyne czego kitom brakuje to światło...
    Jak oświetleniowiec skąpy jest, to wiele dynamiczniejszych akcji na scenie umyka.
    Ostatnio edytowane przez Tymoon ; 6.12.09 o 15:33
    E-520, 14-45, 40-150 (jaśniejsze), Helios 44M, Metz 48

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Fajnie jak sie zbiega poczucie muzyki i właściwy moment do jej sfocenia. Podoba mi się znaczna wiekszość na których muzyka żyje.
    pozdrawiam Wiejo

| OlyJedi Awatar Hrr
    Mieszka w
    Las Palmas
    Siła reputacji
    93
    Moja galeria
    Druga wrzuta mi się podoba, pierwsza mniej ( całościowo rzecz ujmując). Naprawdę porządne zdjęcia po których zupełnie nie widać skąpstwa oświetleniowca, co tylko dowodzi twoich umiejętności. U mnie zazwyczaj kończy się na granicznych iso i histogramie tulącym się do lewej
    Pozdrawiam

Zapraszam na Instagrama

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Foty z pierwszej wrzuty w większości wyciągnięte z "szuflady" i sporo starsze, a umiejętności ewoluują (na szczęście :P )
    E-520, 14-45, 40-150 (jaśniejsze), Helios 44M, Metz 48

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów