pierwsze za ciemne w drugim czegoś mi brakuje.![]()
pierwsze za ciemne w drugim czegoś mi brakuje.![]()
22 ciemne, ale Choinkowa Pani czemu nie- Święta idą![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Póki co, najbardziej podoba mi się nr 20. Słupki byłyby wypas, ale gdyby były prosto i, hmmm... może mały krok prawo i zdjęcie przyciąć w kwadrat? Tak mi się teraz pomyślało...
Pozdrawiam i powodzenia w dalszym foceniu.
“A negative judgment gives you more satisfaction than praise, provided it smacks of jealousy.” (Jean Baudrillard) <:
24.Łabędzie jak dla mnie.... szczegolnie okaza, ktory nurkuje..![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jak dla mnie nie zachwycają, nie mają tego czegoś choć chodzik z potencjałem![]()
A ja mam zgryz z tym chodzikiem... bo coś w sobie ma, ale jest też coś, czego nie potrafię ubrać w słowa, żeby Ci powiedzieć co jest nie tak... kucnąć? szerzej?
“A negative judgment gives you more satisfaction than praise, provided it smacks of jealousy.” (Jean Baudrillard) <:
Auta do mnie nie przemawiają. Gdybyś wychwycił coś ekstra, jakąś ciekawą lub śmieszną sytuację... Albo coś dynamicznego. A tak to wszystko kojarzy mi się wyłącznie z nicnierobieniem służb drogowych.
Masz coś ekstra?
Listki zbyt mało wyraźne, za duży śmietnik w tle. Łabądki fajne, bardzo je lubię, ale na forum zostały chyba skazane na drugą ligę. Wszyscy je mają. I większość przestała lubić.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...