Świetne zdjęcia. Ładnie i przyjemnie się ogląda .![]()
Świetne zdjęcia. Ładnie i przyjemnie się ogląda .![]()
Ostatnio edytowane przez koronax ; 12.08.15 o 06:43
Cześć,
Henry1, wiele miast ma obecnie wystawione kurtyny wodne, niech Cię nikt nie powstrzymuje! Wskakuj!a przy okazji obfoć otoczenie.
Dzięki koronax, miło, że słowem obdarzyłeś.
Niestety, upały nie słabną... Mini-ochłoda.
175. Lato w mieście
176. Lato w mieście - uzupełnienie
pozdrawiam szeroko,
176. - fajoski kadr, szarości i optymizm![]()
Cześć,
Pani B, wielkie dzięki! Optymizm wypływa z orzeźwienia
Czasem jednak można trafić na takie orzeźwienie, któe raczej ulgi nie przynosi...
177. Lato w mieście
wciąż gorąco pozdrawiam,
Ten maluch jest rewelacyjny![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Cała wodna seria jest bardzo przyjemna. Jak dla mnie to 170 i ten mały też jest fajny![]()
przez tę szaro-szarość (nie mylić z czarnobielą) jakieś dla mnie one takie smutne... (smętne?)
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 12.08.15 o 13:31
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ja nie widzę smutnych zdjęć tutaj. Hmmm.
Oglądał bym jeszcze więcej takich zdjęć. Dwie ostatnie wrzutki bardzo ciekawe. Choć ciekawe jakby w kolorze wyglądało.
Cześć,
Bodzip, cissic - dzięki
Saboor, super, że sprawdziłeś! koronax - kolorowe są jak dla mnie za bardzo soczyste i krzykliwe... Dziękuję za zainteresowanie.
Diabolique, możesz doprecyzować - czy np większy kontrast zmieniłby Twoją percepcję, czy też takie ogólne podejście/standard do fotografii BW - za mało czerni w szarościach odbiera soczystości - wedle Twego osobistego obioru?
Ostatnimi czasy smolistości właśnie poszły na urlop w mojej obróbce, ale może wrócić powinny.
Skoro było lato w mieście, to teraz odrobina spoza miasta
178. Lato poza miastem
179. Trzy Stany Skupienia
pozdrawiam morsko,
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 12.08.15 o 13:40 Powód: dopiska