Super te Twoje foto Sawa. Jak "dla mnie" - 112; 113; 116 i 118.
Gratuluję "oka" i pozdrawiam.
Super te Twoje foto Sawa. Jak "dla mnie" - 112; 113; 116 i 118.
Gratuluję "oka" i pozdrawiam.
Świetne wrzutki, z ostatnich najbardziej mi przypadły 117, 121, 124![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Panie i Panowie,
Jakże wielką przyjemnością mnie obdarzacie, dyskutując o zdjęciach w tym wątku! Naprawdę to doceniam, każde zdanie, choćby skrajnie krytyczne jest dla mnie ważne. Bardzo wszystkim dziękuję!
Co do 128 - polemizowałbym, że dól zdjęcia jest niepotrzebny, jednak komponuje on kadr, a do tego wchodzi logo paryskiego metra, odzwierciedlające zarówno ludzką twarz - którą to można dostrzec przez szybę, jak i Loarę - rzekę przepływającą przez miasto. Bardzo dobre logo. Przedplan - może mógłby się znaleźć, ale też i zdjęcie miałoby inny przekaz - tutaj podmiotem jest obserwator z peronu, niby niewidoczny - ale oczywisty - stajesz się nim, patrząc na to zdjęcie i nawiązując kontakt wzrokowy z osobami z wagonu...
Ale wyjdźmy zatem spowrtotem na powierzchnię.
129.
130.
131.
pozdrawiam,
Dobre.
Szczegolnie 130tka mi wpadla w oko.
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
A mi 131.
Zdjęcie i panna z telefonem.
131 - ciekawe podobieństwo pozy na zdjęciu w tle i u pani na pierwszym planie![]()
Panowie,
bardzo dziękuję za odwiedziny i słowa komentarza.
Zabieram Was, przychodzący do tego wątku, dalej w spacer po Paryżu, tym razem na zielone błonia.
132.
133.
pozdrawiam,
Witajcie ponownie, Panie i Panowie,
Paryskich ulic ciąg dalszy, nadzieję mając, że to was nie wystraszy,
Zdjęcia swoje w szufladzie odleżały, a dziś będą wątek odświeżały!
Dobry to pomysł? Nie raczej - jeśli uciekną oglądacze...
Lub też lico mi się zaczerwieni, jeśli ktoś wyfociny te doceni!
Nie twierdzę, że nie można lepiej, z pewnością też wytrzeszczę swe ślepie
aby następnym razem, jeśli się przydarzy, zaspokoić większość moich adwersarzy
Oczywiście fotograficznie, światłoczule, dziś zaś krytykę przyjmę bez znieczuleń!
134. "Ogarnął mnie smutek przed daleką drogą. Prawda, messer, że taki smutek jest czymś naturalnym, nawet wtedy, kiedy człowiek wie, że u kresu tej drogi czeka go szczęście?" Michaił Bułhakow.
135. "Nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu.
." J.R.R.Tolkien
pozdrawiam,
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 22.09.14 o 17:23 Powód: nie xx nie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
I dalej, drodzy oglądacze, Paryżanie tutaj goszczą, trochę jesiennie, refleksyjnie - jakoś mi się zebrało.
136. "Człowiek na starość przypomina emerytowanego aktora, który siedzi na widowni i smętnie spogląda jak jego ulubione role gra kto inny." M.Samozwaniec
137. "Starość posiada te same apetyty, co młodość, tylko nie te same zęby" M.Samozwaniec
z pozdrowieniami,