Strona 6 z 51 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 502

Wątek: klikochlaśnięte wyfociny [Sawa]

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Charlesa de Gaulle'a widziałbym w Alternatywnej galerii.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar lisiajamka1
    Mieszka w
    Białystok
    Siła reputacji
    416
    Moja galeria
    Witam.
    Interesujące zdjęcia,25 jak scena z czeskiego filmu.
    27 moim zdaniem w formie kwadratu byłoby ciekawsze.

| OlyJedi Awatar nataszach
    Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Mnie bardzo przypadło do gustu 25 - nie wiem czemu,ale rozbawiło mnie - chyba dlatego że mimo B&W tematyka jest dość wesoła, figlarna nawet
    I jeszcze coś. Sawa szczerze Ci napiszę - może powinnam na prive - ale uwielbiam czytać Twoje wpisy Imponujesz mi tą szczegółową analizą każdego zdjęcia, czy naszych wypocin pod Twoimi fotografiami.
    Tak trzymać!
    "Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
    Pozdrawiam, Nataszach

| OlyJedi Awatar waruga
    Mieszka w
    50 05,3 N 018 33,2 E
    Siła reputacji
    314
    Moja galeria
    26. fajna fotka
    Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO

kowalikster
    Gość
    No no rob. Ładnie, a nawet bardzo ładnie. Zdjęcie numer 27 podoba mi się najbardziej z tych ostatnich trzech. Osobiście wyczuwam bijący z tego zdjęcia taki wojskowy hart. Mógłaby ta nasza postać mówić: wiem, że za krok z tego spadnę - ale był rozkaz maszerować to maszeruję z głową do góry. Patrząc drugim okiem można dostrzeć oddzielenie się głównego tematu fotki od zamętu widocznego w tle na ulicy. Tu spokój marszu w deszczowy dzień a tam znowu pośpiech, wyścig do najbliższych świateł. Może trochę nieudolnie to opisałem, ale cóż. Powiem, że się starałem poprzez klawiaturę przekazać me odczucia.

Pozdrawiam luk

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    25 i 26 na nie. Pierwsze, to raczej pamiątka z wesołego pikniku- patrz jak się wygłupiałeś. Drugie, ...nie wiem, może w rzeczywistości wygląda to inaczej, ciekawiej. Natomiast 27 bardzo fajne (może troszkę za ciemne) ujęcie pomnika z jego odbiciem w mokrym asfalcie a pędzącymi samochodami w tle.
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Sawa
    Mieszka w
    Pruszcz Gdanski
    Siła reputacji
    120
    Moja galeria

witam w 2010 :)

Cześć,

Widzący Hadesie, jak mi miło że opuściłeś swoje podziemne państwo i wkroczyłeś na moje ulice Na życzenie Twe - abyś mógł widzieć na czarnym - Czarlsa wrzuciłem do alternatywnej.
    Podróżniczko lisiajamko1, i Ciebie ciepło witam, Cieszę się, że bezsensowna scenka rodzajowa wpadła ci w oko. Co do 27ki zaś, to mam to również w kwadracie - ale wybrałem pionowy kadr, aby uwypuklić falliczność postumentu i odbicia w mokrym asfalcie.
    Figlarna Nataszach'o, miło cię ponownie gościć - a fakt, że scenka z jaszczurką Ci się spodobała również na moim obliczu wywołał uśmiech. Dzięki
    Aktywny Warugo, jesteś jedynym z grupy krytyków, któremu spodobał się niecodzienny portret uliczny, co tylko pozwala mi myśleć, że zawsze jest szansa, że poza mną znajdą się inne osoby, którym fotka może się spodobać - dziękuję.
    Elokwentny Kowaliksterze, dawno nie czytałem tak długiego wpisu pochodzącego od Ciebie Opisałeś to bardzo 'udolnie', ciekawy opis Twoich wrażeń - dziękuję.
    Zpionizowany Helmucie, witam po raz pierwszy na moich ulicach - dziękuję za słowa krytyki jak i mam nadzieję, że wpadniesz jeszcze kiedyś. Pomnik może ciemny, ale mam nadzieję, że jeszcze będzie mi dane odwiedzić miejsce w którym stoi w trakcie słonecznych (choćby i deszczowych) dni.

Wciąż uliczne, ale tym razem odrobinę inna koncepcyjka - dyptyk mianowicie.

28. "The Future's So Bright,
    29. I gotta Wear Shades"
    (Timbuk3)

pozdrawiam,
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	028_Sawa_wyfociny_ulica_Future_is... .jpg
Wyświetleń:	188
Rozmiar:	287,0 KB
ID:	27751   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	029_Sawa_wyfociny_ulica_Bright.jpg
Wyświetleń:	185
Rozmiar:	280,5 KB
ID:	27752  

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    25. i 26. - bardzo fajne Pierwszy wariacki (porównanie do czeskiego filmu pasuje), drugie - fikuśne w formie.

Z ostatniego dyptyku pasuje mi drugie i w sumie... wolałabym je jako samodzielny twór. Skłania do interpretacji.

| OlyJedi Awatar waruga
    Mieszka w
    50 05,3 N 018 33,2 E
    Siła reputacji
    314
    Moja galeria
    Ne powiem masz ciekawe pomysly w konwencji B&W. Dwie ostatnie fotki dowodza tego, ze tak jest!
    Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Jeden z forumowiczów zgłosił by przenieść wątek to 'oceny zdjęć'. Czy reszta podziela to zdanie?

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów