Fajna seria, a 169 extra![]()
Fajna seria, a 169 extra![]()
OM-1; E-M5 II; E-M1; XZ-2; trochę słoików
Ostatnie - mniut!
Bajka![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nooooo, panie! ostatnie i trzecie od końca bomba! Orzeźwiające do tego![]()
Cześć,
Rabbit, sikor, Pani B., bodzip i barmichale76- dzięki wielkie!
Jako, że temperatura się utrzymuje,to dodatkowa fala ochłodzenia ...
170. Lato w mieście dla nich
171. Lato w mieście dla nich - "Kobiety potrafią jednym spojrzeniem wstrząsnąć całym życiem mężczyzny." (Jonathan Carroll)
uzupełnienie
172. Lato w mieście - cd.
"Szkoda, że nie jest grzechem pić wodę - powiedział pewien Włoch. - Tak świetnie by smakowała." (Georg Christoph Lichtenberg)
mokro pozdrawiam,po
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 11.08.15 o 21:43 Powód: exify...
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Piękne, rozbryzgowe super..... Ale niestety z dziewczynami mnie nie ochłodziło....Podniosło ciśnienie, ale ja już stary wapniak jestem![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
ostatnia wrzuta zamiast chłodzić chyba raczej rozgrzewa![]()
Cześć,
Saboorze,Krakmanie, Rabbicie, każdego z nas w końcu dopadnie andropauzaDzięki za odwiedziny i słów pozostawienie!
Jeszcze kilka w serii lato w mieście, jakkolwiek w 2/3 chłodzących emocje - dorzucam.
172. Lato w mieście - "Kobiety zawsze postawią na swoim, bo mają piersi. Nieważne: duże czy małe, sam fakt ich posiadania oznacza, że stoicie na wygranych pozycjach." (J. Carroll)
173. "Żyć tylko dla siebie – to najgorsze cierpienie" (Stefan Pacek)
174."A co by było, gdyby Bóg z żebra Adama zrobił drugiego Adama?" (Stanisław J. Lec)
Już chłodniej...
pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 4.09.15 o 12:53 Powód: .
Chętnie wlazłbym w te strumienie wody.![]()
A na krągłości miło popatrzeć.![]()
Ostatnio edytowane przez henry1 ; 12.08.15 o 00:25
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.