Strona 27 z 51 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 502

Wątek: klikochlaśnięte wyfociny [Sawa]

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Odp: klikochlaśnięte wyfociny [Sawa]

Cytat Zamieszczone przez Sawa Zobacz posta
    I dalej, drodzy oglądacze, Paryżanie tutaj goszczą, trochę jesiennie, refleksyjnie - jakoś mi się zebrało.
    I znowu: czysto, schludnie i zatrzymuje oko na dłużej.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar yamada
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    255
    Moja galeria

fajnie że nie przekombinowujesz z konwersją do BW, nie przepadam za tymi mocno kontrastowymi zdjęciami, tu jest spokojniej, no i gdyby nie te cytaty... Z nimi jest dobrze, bez nich szczerze mówiąc nie zatrzymałbym się przy tych zdjęciach, a tak udało Ci się mnie, nielubiącego miasta "zmusić" do popatrzenia przez chwil...ę

barmichal76
    Gość

Ale zawaliłeś wątek zdjęciami Podobają mi się, są leniwie spokojne. Zwłaszcza zmęczeni na 134 i 136

Cytat Zamieszczone przez yamada Zobacz posta
    fajnie że nie przekombinowujesz z konwersją do BW, nie przepadam za tymi mocno kontrastowymi zdjęciami, tu jest spokojniej, no i gdyby nie te cytaty... Z nimi jest dobrze, bez nich szczerze mówiąc nie zatrzymałbym się przy tych zdjęciach, a tak udało Ci się mnie, nielubiącego miasta "zmusić" do popatrzenia przez chwil...ę
    Ja tam lubię mocno kontrastową konwersję. Nie lubię zbyt szarych szarości. Szarości tutaj całe szczęście są wystarczająco czarno-białe

Pozdr

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria

Pierwsze dwa paryskie bardziej mi podejszły szarościami i tematem. Zwłaszcza pierwszy - jest coś w tym smutnym panu na tle anonimowych ludzików.

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    208
    Moja galeria

Bardzo dobre wrzutki. Cytaty dodają dodatkowego "smaczku".

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria

Fajne streety, chłopy i kobity, wpadł mi w oko gość w bieli jak z pościeli (129), zasłuchany, a może niedopity.
    Pzdr, TJ
    Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 22.09.14 o 20:22

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Sawa
    Mieszka w
    Pruszcz Gdanski
    Siła reputacji
    120
    Moja galeria

Cześć,

Saboor, dziękuję - myślę, że czysto i schludnie oddaje też faktycznie (niektóre) ulice Paryża - nie są zaśmiecone, urbanistycznie ciekawie rozplanowane.
    Mam też wrażenie, że cały czas czuwasz nad forum - i jak się coś pokaże - to już jesteś na stanowisku - Dzięki

Yamada, cytuję innych, ale zdjęcia są moje własne Rozumiem, że same w sobie mogą nie porywać, zazwyczaj dodaję cytaty aby oglądającego 'naprowadzić' tym pseudo-tytułem na treść jaką chciałbym przekazać w zdjęciu, jednocześnie nie wymuszając, aby to traktował w jedyny możliwy do przyjęcia sposób - i mógł interpretować dowolnie, według własnego 'widzimisię' , gustów i potrzeb. Dzięki że odwiedziłeś moje ulicę, muszę się przyznać, że ja lubię 'chodzić' w twoje góry.

Barmichale76, miło wiedzieć, że ci się podoba, doceniam twoje poczucie 'ulicznego smaku', tym bardziej mi miło, że słowem obdarzyłeś.
    Faktem jest, że porównując wcześniejsze strony, to rzeczywiście dużo wrzuciłem zdjęć ... Może za dużo, powinienem bardziej odsiewać, ale zdanie paru osób - że wątek może również służyć do odsiewania prez innych - czasem mnie przekonuje, żeby wrzucić również te bardziej ' wygniecione' foty.

Pani Bufetowo, zawsze miło mi Cię gościć Wielkie miasta są 'z reguły' anonimowe, chyba dlatego je lubię. I za mnogość ulic. I za mnogość twarzy. mnogość możliwości, a chyba też za prawdę - ulica nie kłamie :P (to tylko fotografowie uliczni "naginają rzeczywistość")

Peterq, cieszę się, że zarówno zdjęcia - jak i 'przyprawa' wpasowały się w twoje gusta. Wpadaj częściej

Tadeuszu Jankowski; dzięki za wers rymowany
    Ten w bieli, pan zasłuchany - umieściłem go w zestawieniu ulicznym nie z powodu 'pidżamy', lecz przez wzgląd na grę słów i w obrazku elementów - 'zawahanie', zawieszenie w czasie i zmierzch za okularami wg mnie dodają akcentu - hmm, tłumaczenie me trochę przydługawe - ale ten wzrok w prawo, a krok w lewo - wydało mi się to ciekawe.

I tym razem zapraszam Was na spokojne, leniwe paryskie ulice i place ... Kto wie, co naprawdę kryje się w odpoczywających umysłach...

138. "No i przebiłeś głową mur. Co będziesz robił w sąsiedniej celi?" S.J. Lec

139. "Ciało nie jest niczym złym, to dusza jest zła. Ciało to krew: jest czyste. Dusza to mózg: jest tłusta. To tłusta materia mózgu wynalazła zło." "Journal d'Hirondelle" Amelie Nothomb.

pozdrawiam,
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	139_sawarob_Nothomb.jpg
Wyświetleń:	126
Rozmiar:	179,9 KB
ID:	130426   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	138_sawarob_Nohead.jpg
Wyświetleń:	124
Rozmiar:	170,6 KB
ID:	130427  

Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Sawa Zobacz posta
    Cześć,

Saboor, dziękuję - myślę, że czysto i schludnie oddaje też faktycznie (niektóre) ulice Paryża - nie są zaśmiecone, urbanistycznie ciekawie rozplanowane.
    Mam też wrażenie, że cały czas czuwasz nad forum - i jak się coś pokaże - to już jesteś na stanowisku - Dzięki
    Proszę,
    ad następnych kadrów: wszystko już sfotografowano, ze wszystkiego zrobiono banał... tak, ale banalne kadry tworzy
    ten, który widzi tylko w trzech wymiarach.
    Sawa, bardzo lubię oglądać twoje wyfociny, bo tu panuje ład, po przekaz jest prosty, bo są wielowymiarowe, bo...
    po prostu dobrze mi się na nie patrzy a chyba o to chodzi, nie?
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Dzuiko
    Mieszka w
    (z)Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria

Świetny pomysł z cytatami do zdjęć.
    137 zapada mi najbardziej.

Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Dzuiko Zobacz posta
    Świetny pomysł z cytatami do zdjęć.
    137 zapada mi najbardziej.
    Pomysł jak pomysł, ale dobór! Mniam!

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów