A to nie wszystko ...![]()
A to nie wszystko ...![]()
Panie i Panowie,
dzięki wielkie za dobre słowa wobec rodziny mej
Tym razem trochę Gdańska, jeszcze letniego, z szuflady.
Kadry te zrealizowane zostały przy okazji Gdańskiej Fety na Dolnym Mieście.
Luźne zdjęcia.
104. "Nic mi świecie, piękności twej zmącić niezdolne" L.Staff
105. "Czasami najwięcej rzucają cienia własne wyjaśnienia."J.I.Sztaudynger
106. "Lot twój będzie tak wysoki, lot twój będzie tak daleki, ile wiary i nadziei własnym skrzydłom możesz dać" J.Petryszyn
107. "Jeśli oni chcą być okrutnikami to trudno, ale my tutaj na dole z nikim nie chcemy wojen. Chcemy tylko żyć i tyle" R.Dahl
108. "Jeśli pies spojrzy na ciebie i nie chce podejść, powinieneś dokładnie przyjrzeć się swojemu sumieniu" W.Wilson
pozdrawiam,
106 i 108 - zarąbiste...
Podoba mi się ale mam chyba za mały ekran bo te zdjęcia w pionie nie mieszczą mi się i mam wrażenie, że za dużo góry lub dołu w zależności jak przewijam na ekranie![]()
Zrób sobie "otwórz grafikę w nowej karcie" - wówczas obaczysz całość.
Nie da rady - musiałbym mieć monitor co najmniej 18 calowy a mam 16,4. Więc na przykład zdjęcie nr 106 widzę albo samolot i część huśtawki albo huśtawkę bez samolotu. Ale i tak mi się podoba![]()
Cześć, dzięki za wizytę!
Na dole posta są miniaturki w które można kliknąć - wówczas przeglądarka (ja korzystam np z Firefoxa) dostosowuje wielkość zdjęcia do okienka.
Również prawy przycisk myszy i "pokaż obrazek' działa.
Zakup wielkiego monitora z co najmniej 1200 w pionie to już byłaby ostatecznośćMożna ewentualnie zrobić (jeśli ktoś ma możliwość) 'pivot' ekranu
pozdrawiam,
Dawno nie zaglądałem, ciekawe kadry i opisy stosujesz - to mi się podoba. (wieprzowa sesja znakomita).
Jacek
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 12.11.13 o 01:22
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
A ja na 18,4" po kliknięciu prawym i wybraniu "pokaż obrazek" widzę cały![]()
107 świetny strzał, gratki![]()