Strona 5 z 51 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 502

Wątek: klikochlaśnięte wyfociny [Sawa]

| OlyJedi Awatar marecki
    Mieszka w
    Kielce
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    22 bardzo ciekawe przez nietypowe cienie, niby jasno, w tle ciemno...
    23 supcio by było gdybyś skadrował bardziej w prawo (więcej rowerka), mina dziewczyny - bezcenna
    24 facio na łódce, fajne acz dla mnie chyba za jasne. O wiośle już było
    Pozdrawiam
    mente et malleo

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar masakrer
    Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    64
    Moja galeria
    Witaj Sawa ja tez cie czesto podgladam i musze przyznac, ze dwa pierwsze z ostatniej wrzutki naleza do udanych.
    Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Dawid
    Mieszka w
    Pomorze :)
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    23 podoba mi się najbardziej fajnie ją złapałeś

| OlyJedi Awatar JacekO
    Mieszka w
    Radom
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Korzystając z promocji na abonament pozwolę sobie napisać, że z ostatnich najbardziej interesująca jest 24 (mimo, że chyba za jasne). Jest w niej tyle spokoju. Oczywiście pozostałe też ładne a mina dziewczyny faktycznie bezcenna.
    Pozdrawiam Jacek

E620+ZD14-42+ZD40-150

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar jolly
    Mieszka w
    L-wo / W-wa
    Siła reputacji
    31
    Moja galeria
    Ach! Obstawiam 024 Ładne bw i taki spokój bije z tego zdjęcia.
    Pozdrawiam, Jola

Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Mnie najbardziej podoba się 23. Choć jak już wspomonano, i mi rower troszkę zakłuca odbiór. Ale i tak znakomita fota.
    Nawet jeśli stoimy obok siebie, nie musisz widzieć dokładnie tego, co ja... Zapraszam do mojego wątku.

| OlyJedi Awatar NightCrawler
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    23 naprawdę dobra. czekam na kolejne
    ...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
    Moje próby i Moja strona
    PAJACYK

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Dość ekstrawaganckie zachowanie dziewczyn, panujący wokół ruch który zdaje sie nie zwracać uwagi, na to co się dziwnego dzieje, daje bardziej wielowątkowe pole do interpretacji. Czytająca na ławce dziewczyna czaruje powodem do domysłu i pogodnym nastrojem. Wędkarz na łódce bardzo skupiony na spławiku dobrze oddajace to hobby.
    pozdrawiam Wiejo

| OlyJedi Awatar robert1088
    Mieszka w
    JAROCIN-WLKP
    Siła reputacji
    59
    Moja galeria
    23 -panna "czytająca" -przyjemne w odbiorze ale mój faworyt to 24 -wędkarz -dotyk spokoju ;tylko on i natura Rower czy ucięte wiosło wcale mi nie przeszkadza

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Sawa
    Mieszka w
    Pruszcz Gdanski
    Siła reputacji
    120
    Moja galeria
    Cześć,

Drodzy odwiedzacze, moi personalni krytycy, bardzo się cieszę, że chcieliście poświęcić chwilę i przypatrzeć się fotom, zamieszczonym przeze mnie. Jest to dla mnie bardzo cenne, że zechcieliście zostawić parę zdań w odniesieniu do moich zdjęć.

Nataszach'o, jeśli robiłbym 22 z poziomu dziewcząt, to kompozycja zdjecia by zmieniła się zupełnie, i wydaje mi się, że zdjęcie straciłoby wówczas nieco, zaś co do "śmieci" - mnie i np Wieja informują, że to nie było pozowane zdjęcie, tylko stritówka, gdzie świat kręci się obok pary dziewcząt swobodnie siedzącej na asfalcie...
    W 23 - rower ładnie balansuje zdjęcie, bez niego byłoby trochę pusto w tym rogu kadru. Nataszacho, MichaleZolnowski, można by się go pozbyć z mniejszą głębią ostrości, ale to fotka z kompaktu i wydaje mi się ze i tak wycisnąłem z niego już soki. Marecki, niestety, nie mogłem ując go całego, albo więcej, za dużo towarzystwa stało na i przemykało mostem.
    24 zaś - Nataszach'o, Marecki,dla mnie ucięte wiosło zupełnie było bez znaczenia, gdyż nie niesie ta informacja nic cennego, wiosła są opuszczone, łódź swobodnie unosi się na wodzie, ale dobrze, że mi to wytknęliście. Następnym razem zwrócę baczniejszą uwagę.
    JackuO, Jollu, Robercie1088 - bardzo się cieszę, że dostrzegliście to, co chciałem przekazać. Jollu, wielkie dzięki za docenienie zastosowanego BW.
    Bufetowo, TAK - to prawda! leniwa wrzutka - cieszę się, że to dostrzegłaś.
    Masakrerko, Foreverze_k2w, NightCrawlerze, Wieju - dziękuję. Wpadnijcie jeszcze.
    Abonament macie stały, więc dorzucam kolejnych kilka zdjęć - ulicy tym razem
    p.s. ta nowa przeglądarka - nieładna... więc zmieniłem sposób umieszczania zdjęć.

25. "Za co to biją w tyłek, gdy pobłądzi głowa? Za to, że głowa błądząc, rozum w tyłku chowa." Jan Kochanowski

26. "W sztuce komercyjnej głupota zawsze tkwi w spojrzeniu odbiorcy". Carlos Ruíz Zafón

27. "Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji." Charles de Gaulle

pozdrawiam,
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	025_Sawa_wyfociny_ulica_Niedzielny_relax.jpg
Wyświetleń:	219
Rozmiar:	299,2 KB
ID:	27640   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	026_Sawa_wyfociny_portet_ulica_Spojrzenie.jpg
Rozmiar:	249,7 KB
ID:	27641   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	027_Sawa_wyfociny_ulica_droga.jpg
Rozmiar:	275,2 KB
ID:	27642