207. Od razu skojarzenie z VaBankiem... "z antychrystem, pod jednym dachem?"![]()
207. Od razu skojarzenie z VaBankiem... "z antychrystem, pod jednym dachem?"![]()
Fajnie wyszły te pozlotowe w międzyczasie![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Martwe natury wyreżyserowane przez kogoś innego ale ładnie pokazane. Ja nie miałam pomysłu na obróbkę, kadr.
A z Grudziądza dawaj więcej![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Witajcie,
peterq - fajne skojarzenieCzaRmaX, dzięki!
Pani B, kadry płaskie,wydaje mi się, że zwłaszcza symetryczny z oknem się sprawdził, a z Grudziądza też dawaj :P
Saboorze, natura kreuje najlepiej
A teraz coś z zupełnie innej beczki :P
209. Dama z kotostajem
pozdrawiam,
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 20.04.16 o 21:25 Powód: literówka
dobry kotostaj nie jest zły. Podoba mi się obróbka tego zdjęcia, pasuje do motywu
Dobre![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
i dama i kotostaj dobrze wystylizowani![]()
![]()
Karol + Olek + kilka szkiełek
I tylko człek trzyma się maksymy klasyka:
"Co by tu jeszcze spieprzyć Panowie,
co by tu jeszcze?"
To fakt.
Albo "Dama z kociczką" Roberta da Kilkci
Tyle musiałem czekać aż ruszysz mięśnie, ale wart było! Tylko brakuje odcisku
buta żołdaka Wermachtu i ilość wąsów się nie zgadza...![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|