Pierwsze nie wiem co ma pokazać, lecz dwa następne bardzo mi się podobają![]()
Pierwsze nie wiem co ma pokazać, lecz dwa następne bardzo mi się podobają![]()
Cześć,
Fajnie, ze wpadacie i zostawiacie komentarze, porady.
Warugo, właściwie to nie robię 'pstryk' tylko "klikochlast"
Wieju, Lolito, nataszacho, michale zolnowski, Forever_k3wrze - raduje mnie, że spodobała wam się moja "zasiedziana" wrzutka, z naciskiem na ławeczkę.
Jolly, wiem, ze nie masz nic wspólnego ze stritem, ale to nie jedyny temat, który focę - więc zaglądaj, z czasem wrzucę coś innego.
Robercie 1088, dzięki. myślę, że oni po prostu na mamrota do domu wieczorami, jak już kości wygrzeją, wracają.
JackuO - bardzo dziękuję. Miło mi. Spróbuj zatem 'streeta'.
Kolejny zestaw spokojnych, statycznych zdjęć. Czy komuś tym razem przypadną do gustu?
19. Człowiek, który chce latać nie może zacząć od latania, musi najpierw nauczyć się chodzić (Fryderyk Nietzsche)
20.
Jak długo? To o tym nie wiecie?
Dopóki krew płynie nam w żyłach.
Bo ducha narodu nie zgniecie
ni przemoc brutalna, ni siła. (wiersz nieznanego autora, który ukazał się w dzienniku Powstańczym "Barykada")
21. I steal from every single movie ever made. If people don't like that, then tough tills, don't go and see it, all right? I steal from everything. Great artists steal, they don't do homages. (Quentin Tarantino)
pozdrawiam,
2 pierwsze nie przemawiają do mnie. Ale ostatnie ładnie złapałeśtylko ciemne trochę
![]()
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 13.04.15 o 10:54
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
a dziadkiem fajna, brakuje tylko mlodej dziewczyny w kadrze za ktora sie ogladal![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Zaczyna mi się podobać.
20- fajna ale 21 jest rewelacyjne. Oczywiście jak zwykle zaopatrzone starannym opisem.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Bardzo fajny moment zaciekawienia starszego pana ująłeś i sposób w jaki to robi sugeruje, że gdzieś tam dzieje się coś istotnego. 21 czy osoba na zdjęciu ma coś wspólnego z Tym Nienackim?
pozdrawiam Wiejo
Cześć,
Widzę, że mam już stałych gości - Forever_k3w'ra, Warugę, Nataszachę, JackaO, Wieja - w moim wątku. Bardzo się cieszę - promocja zatem abonament macie ZA DARMO
Warugo, mam prośbę - cytując - zamykaj cytat korzystając ze znacznika [/quote]
Tych, którzy nie chcieli jeszcze zostawić komentarza - serdecznie do tego zachęcam. Zależy mi na tym, aby poznać właśnie WASZĄ opinię - swoją już znam.
Co do 20stki - dorzucę kilka słów komentarza - ten oglądający się za siebie potencjalny Powstaniec '44 był celem fotki, ale bez tego budynku zdjęcie byłoby cokolwiek bez sensu. Budynek w tle to Reduta Banku Polskiego - podczas Powstania Warszawskiego w sierpniu 1944 roku Reduta BP jak i cały przyległy teren były areną zaciętych walk powstańczych, których ślady są widoczne na fasadzie zachodniego skrzydła. Kawał historii.
21 zaś - Wieju, to jest 'gra słów'. Lubię bawić się słowemWięc nie ma nic wspólnego z Tym Nienackim, może poza tym, że autor Panów Samochodzików posługiwał się również grą słowną a Z.Nienacki to jego pseudonim - liter'acki...
Kolejnych kilka zdjęć, ulica - i uliczny portret...
Uprzejmie proszę o zostawienie swoich śladów bytności w tym wątku.
22. Czasem lubię ostro się zeszmacić, ledwo trzymam się na nogach, Lubię wtedy leżeć na chodniku i popatrzeć w oczy Boga.(T. Love)
23. Kobieta, która ma mężczyźnie do zaoferowania jedynie zewnętrzny wygląd, jest jak książka składająca się z ładnej okładki i niezapisanych kartek. (Mikołaj Kozakiewicz)
24."Jak też ludzie doszli do pojęcia wolności? To była wielka myśl." (G.C. Lichtenberg)
pozdrawiam,
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 29.11.09 o 20:53 Powód: literówki - porawka
Podobają mi się pierwsze dwa z nowej serii, ale mam i kilka zastrzeżeń:
22- podoba mi się pomysł jak i same dziewczyny (jeżeli nie jest to efekt przeholowania z alko, to uchwyciłeś nieźle, pozytywnie zakręcone osóbki). Ale ja to chyba ukucnęłabym do nich, tak żeby było z ich poziomu no i miałabym mniej "śmieci" w kadrze.
23- dziewczyna rewelacyjna! Podoba mi się jej mina, poza, wygląd. Jakaś taka radość i szczęście od niej bij. Ale przeszkadza mi rower w kadrze.
24- chyba najsłabsze. Nie podoba mi się ucięte wiosło z lewej i ta trawa.
To tyle, moim małym, skromnym zdaniem amatora)
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Ładna ostatnia wrzutka, taka... leniwa![]()