dawno tak dobrej serii ni oglądałem, brawo.
dawno tak dobrej serii ni oglądałem, brawo.
I ciiszaa jak taa... .
edit:
Smutne to.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 20.05.13 o 21:35
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Witajcie,
Dziękuję za odwiedziny, wszystkie miłe epitety ('twardy jak stal' spodobało mi się najbardziej )
Zdarzyło mi się wychylić z gawry i udałem się do ciemnej nory, mając przy sobie m43.(Teatr w Oknie, Gdańsk, ul. Długa).
Zdjęcia z wydarzenia - koncertu jazzowego - poniżej. Może dzięki temu łopianem wątek nie zarośnie...
53.1
54.2
55.3
56.4
57.5
58.6
59.7
60.8
61.9
![]()
Witaj!
Brakowało Cię... naprawdę.
Sessssssja fajna, nie nooooo.... fajnie jest.
Dałeś radę w ciemnej norze.
Najbardziej podobają mi się te "pociachane wariacje".
Ładne czerniobiele.
Wszystko spójne.
Amen
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Witam,
Wraz z Robertem TysiącOsiemdziesiątymÓsmym i dzięki jego uprzejmości miałem okazję po-klikochlastać sobie nieco na Jarocin Festiwal 2013.
Materiału dużo, ale z selekcją kiepsko
Tak jak już w wątku Roberta1088 hades zapodał adres z spod ziemi nieco zapomnianejstrony twa.art.pl, gdzie jest część materiału, tak i tutaj wrzucę kilka bezpośrednio, ustrzelone za pomocą E-PL2
Chciałoby się oddać całość atmosfery tam panującej, lecz trudno mi ując to w kilku zaledwie zdjęciach
Może mimo to przemówią, przyjęta przez nas konwencja to spacerowanie z aparatem + zagłębianie się w tłum.
pozdrawiam,
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
wybaczcie za ilość, ale cdn...
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 27.07.13 o 00:58 Powód: zmiaa sposobu wyświetlania zdjęć z miniatur na pełne.
O ile zwykle jestem pierwszą krzyczącą o selekcję, to po obejrzeniu Twojej relacji z Jarocina się zapowietrzyłam. Trudno mi się ustosunkować do pojedynczych zdjęć, jest ich dużo a większość żyje własnym życiem. Ewenement.
Mówię tu o tych mniej wyselekcjonowanych ze stronki TWA.
Żeś się Pan spisał na 5.
Sawa, wrzuć nr 46 z TWA. Chciałem dodać to do Fotografii Miesiąca Lipca.
Widzę, że jesteś w formie.