Swietne foty z familoków naprzeciw Manufaktury. Posępny kontrast łódzkiej codzienności.
---------- Post dodany o 00:08 ---------- Poprzedni post był o 00:07 ----------
Pokazywałem te miejsca Ajanowi, ale przyznaję nie chciało mi się focić.
Swietne foty z familoków naprzeciw Manufaktury. Posępny kontrast łódzkiej codzienności.
---------- Post dodany o 00:08 ---------- Poprzedni post był o 00:07 ----------
Pokazywałem te miejsca Ajanowi, ale przyznaję nie chciało mi się focić.
Cała seria jest fajna. Dla mnie najbardziej 45 48 i 51. A ładnie to tak wózka nie oddać???
Pozdr
Dzięki za uzupełnienie niemocy miejscowych. Najbardziej posępne miejsce w całym tym kompleksie szeroko rozumianej rozpusty. Fakt, że rozbiera siew okolicy kewartały budynkow a ten "zabytek" podłego traktowania swoich pracowników stoi, jest ponurym chichotem Łódzkiej historii XX wieku.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Noooo nareszcie!
Przedostatnia "mazajowata" wrzutka bardzo zacna.
Famuły - te klimaty tygrysy lubią najbardziej. Widzę że nie opuszcza Cię "okres smolisty" w twórczościCzy jeździłeś wokół tych domów z jednym wózkiem, czy to są różne?
Takie domy są dla mnie esencją miasta. Czuję ich zapach.
Wózki pewnie służą do zbierania różności...
Mam nadzieję, że na sobotnim plenerku takich klimatów nam nie zabraknie.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Trzeba Sawę przycisnąć. Podejrzewam że coś ma, ale nie chce nam tego dać![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Przyciskam ale łon twardy jest jak stal...
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Toć to ja go chwalę. On skromny jest![]()