A tez se wstawie pocieche mojej pociechy
A tez se wstawie pocieche mojej pociechy
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Nasze dzieci są naszym szczęściem, dumą i radością... zawsze żałuję, że tak mało zdjęć robiłem swojej pociesze, czas uciekał, a na pamiątkę pozostawało niewiele...![]()
E-PL5 + parę dodatków
To i ja się pochwalę, mój synek Marek, od grudnia razem z nami
Początki były ciężkie
ale w domu odzyskałem siły i rosnę jak na drożdżach
śpię błogim, szczęśliwym snem w łóżku rodziców
moje psy są przy mnie
Adin, dwa, tri, czetery, niech moc będzie z wami
Taki mały portrcik mojego urwisa - Konrad lat 8
Tu na tym zdjeciu jakis przestraszony.
a tu jak zwykle zuje jakies wynalazki.![]()
Ostatnio edytowane przez bernard74 ; 29.01.11 o 16:13
Dwie moje pociechy. Dwa pokolenia![]()
Pozdrawiam, Andrzej.
E-30 | ZD 12-60 | ZD 50-200 SWD | ZD 70-300 | Sigma 105 | Falcon 8 | sporo manualnych stałek M42
No to i ja dołożę tu 2 fotki naszego słoneczka, jedno sprzed kilku miesięcy ale jakoś sentymentalnie mi leży, drugie pstryknięte tuż po przebudzeniu.![]()
Moje szczęście już wszyscy tutaj doskonale znają, ale obowiązek obywatelski nakazuje przyłączyć się do wątku.
Tegoroczne gwiazdkowe...
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
A co, też się pochwalę2 latka skończone. Druga w drodze, więc pewnie też się niedługo znowu się pochwalę
![]()
FL50 zapinane czasem do Fuji X-T4...
chwalę się
No cóż , moje pociechy są już baaaardzo wyrośnięte i nie jestem pewien czy to jeszcze pociechy czy już utrapienie..
Natomiast wnuczki to moje aktualne pociechy(mam nadzieję, że na tym nie koniec)
![]()