Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: dlugopisy

| OlyJedi Awatar konukera
    Mieszka w
    Wafka
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

dlugopisy

fajne, co ?
    Ogolnie proby na tlo do katalogu (na stronie katalogu ciut inne zdjecie i zmieniona kolorystyka tla).
    Jak dla mnie zdjecie nie jest w 100% perf - jestem bardzo zadowolony z bialego ostrego blika na czerwonym dlugopisie , ale zielony i reszta z lewej są niedoświetlone, no i nierowno ustawione wszsytko... ale zdjecia probne w koncu.

duze wersje (1200 px) tu i tu
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	str1sm_180.jpg
Wyświetleń:	94
Rozmiar:	78,0 KB
ID:	873   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	tlosm_132.jpg
Wyświetleń:	92
Rozmiar:	58,6 KB
ID:	874  
    I'm so happy with my new black body.
    Fotografia reklamowa, eventy, konferencje, Warszawa - http://www.fantasmatic.pl/

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Patrząc moim nieprofesjonalnym okiem, wyglądają bardzo ładnie. Podejrzewam jednak, że bez retuszu w czymś tam i tak się nie obejdzie, obojętnie jak poustawiasz światło :-) Ale to normalka w przypadku takich zdjęć...

| OlyJedi Awatar konukera
    Mieszka w
    Wafka
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    retusz polegal tylko na usunieciu paprochow i rys

swiatlo oryginal, a co do lewej strony wystarczy doswietlic kartka a4...

w uzyciu dwa swiatla: softboxy. ktos zgadnie jak ustawione?

do tego tafla odbijajaca jak lustro... no i teraz jeszcze trzeba kartke A4 (skad ja kurde wytrzasne kartke a4 :/)

to na dole, na szarym tle to zdjecie z usunietym kurzem.
    I'm so happy with my new black body.
    Fotografia reklamowa, eventy, konferencje, Warszawa - http://www.fantasmatic.pl/

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez konukera
    do tego tafla odbijajaca jak lustro... no i teraz jeszcze trzeba kartke A4 (skad ja kurde wytrzasne kartke a4 :/)
    Co? Jak nie masz w domu (jakis hardcore ) to skocz to papierniczego... Jesli chodzi o zdjecia to rzeczywiscie ladne. Na tlo do katalogu (po naprawieniu bledow, ktore sam wymieniles) w sam raz.
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów