Mi się tam zawsze podoba na zdjęciu morze - zwłaszcza nasze Bałtyckie. Myślę,że zasada magicznego podziału zdjęcia na 3 części bardziej poodkreśliło by, albo morze albo niebo. Coś trzeba wybrać![]()
Mi się tam zawsze podoba na zdjęciu morze - zwłaszcza nasze Bałtyckie. Myślę,że zasada magicznego podziału zdjęcia na 3 części bardziej poodkreśliło by, albo morze albo niebo. Coś trzeba wybrać![]()
Witam wszystkich. Przepraszam, że dopiero dziś się odzywam, ale miałam problemy z Internetem. W dzisiejszym poście postanowiłam zaprezentowac zdjęcia zachodu słońca (który często lubię fotografowac podczas moich letnich wyjazdów). Do wyboru tematu prezentacji skłoniła mnie wypowiedź Tumbaxa.
Prezentowane zdjęcia zostały wykonane nad morzem przy różnych ustawieniach aparatu. Proszę o ocenę i wypowiedź na co powinnam zwrócic uwagę fotografując nadmorski zachód słońca.![]()
A fotek niet?
(zdjęcia się nie załadowały).
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
fajne te zachody, tylko jakoś mało widoczne![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Sorry, ale tym razem korki wysiadly i niestety komputer się wyłączył.![]()
Wreszcie udało się. Pozdrawiam![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zabawne moje pierwsze zdjęcie na forum to tez wschód słońca. Ale szybko się przekonałem, że to nie takie proste (na marginesie-proste powinno być bo inaczej woda się wylewa). Taka fotka musi być naprawdę nieprzeciętna żeby zachwyciła czymś oglądającego. Na Twoich zabrakło mi jakiegoś szczegółu (nie wiem statek, mewa ....).
Ps. Raczej staraj się dawać mniej fotek naraz -łatwiej się skupić![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Dziękuję za oceny. Faktycznie trochę za dużo fotek dodałam, ale chciałam pokazac różne parametry. Macie rację z horyzontem - tego nie poprawiłam przy obróbce. Muszę przyznac, że macie bystre oczypozdrawiam
Jeśli mogę być szczery na wszystkich zdjęciach to samo a żadne nie zachwycaNastępnym razem mniej zdjęć daj
Czekam na więcej![]()