dziękuję![]()
dziękuję![]()
Trudniej niż piękno ciała pokazac brzydotę duszy.
Hm...
Podziwiam, ze się komuś chce robić takie foty. Nie mówiąc oczywiście o wizjach artystycznych autora. Mnie się np. nie chce... i nie widzę w robieniu takich zdjęć sensu. Ciekawie wyszedł podwójny portret maskowy i ta fota najbardziej mi się podoba. Zdjęcia z domowej charakteryzatorni - podziwiać zdjęcia czy charakteryzację? Pani z piłką... Nie-e... Jak już wcześniej pisałam - ja prostak jestem i artyzmu nie qmam...
Ciekawa stylizacja modelki, fajne miejsce, ogólna wymowa zamieszczonych zdjęć zacheca oglądającego specyficznym klimatem. Jedynie co mnie nie przekonuje to zastosowanie w niektórych kadrach dwutonowości zdjęć i takiego zimna, że skóra modelki wpada w fiolet, ale jest to tylko moje subiektywne bardzo odczucie.
pozdrawiam Wiejo
lubię przeginac z kolorem, to maniera która ciągnie się od samego początku, jeszcze robiąc analogiem stosowałam filtry barwne
a teraz kolory się wyprały
zostało BW i baaaaaardzo mała saturacja...
Trudniej niż piękno ciała pokazac brzydotę duszy.
Faktycznie ciejakawie sie tu u Ciebie zapowiada. Numeruj fotki, bedzie latwiej w cos na ich temat powiedziec. Z ostatniej serii najbardziej podoba mi sie druga.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Przy ostatniej 4., nieżle się uśmiałem![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.