Zobacz wyniki ankiety: Który model UZ jest najlepszy?

Głosujących
44. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • SP-590

18 40,91%
  • SP-570

6 13,64%
  • SP-565

7 15,91%
  • Inny

13 29,55%
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Który UZ kupić?

Siła reputacji
    47
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez vitoos Zobacz posta
    Ano jest.
    Qurde! A nie mogli tego zainstalować w E-510?!

Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    jest jest

a co do firmware 590-tki słychać już coś nowego, czy jest głucho i cicho? A może za wcześnie pytam?
    1.0 jest najnowszy? pytam bo mi jakieś anomalie z internetem się robia i wyskakuje błąd przy próbio połączenia -_-

| OlyJedi Awatar zojer
    Mieszka w
    Kołbaskowo
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez HDaisy Zobacz posta
    jest jest

a co do firmware 590-tki słychać już coś nowego, czy jest głucho i cicho? A może za wcześnie pytam?
    1.0 jest najnowszy? pytam bo mi jakieś anomalie z internetem się robia i wyskakuje błąd przy próbio połączenia -_-
    Witam
    1.0 jest najnowszy.
    Pozdrawiam.

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Witam.

Witam. Jestem pierwszy raz na forum i przypadkowo trafiłem na ten temat. Jestem użytkownikiem sp-565 uz i myślę że to dobra alternatywa. Nie jest już drogi a zdjęcia są jak najbardziej satysfakcjonujące. Ale i tak chce go zamienić na jakieś lustro A przy okazji tego sprzedać Pozdrawiam

| OlyJedi Awatar NightCrawler
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez krismikolow Zobacz posta
    Witam. Jestem pierwszy raz na forum i przypadkowo trafiłem na ten temat. Jestem użytkownikiem sp-565 uz i myślę że to dobra alternatywa. Nie jest już drogi a zdjęcia są jak najbardziej satysfakcjonujące. Ale i tak chce go zamienić na jakieś lustro A przy okazji tego sprzedać Pozdrawiam
    Z ofertami sprzedaży zapraszamy do działu giełda
    ...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
    Moje próby i Moja strona
    PAJACYK

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez krismikolow Zobacz posta
    Jestem użytkownikiem sp-565 uz i myślę że to dobra alternatywa...
    Ale i tak chce go zamienić na jakieś lustro A przy okazji tego sprzedać Pozdrawiam
    Ja zaczynałem od SP 550UZ, teraz mam e-520 dual kit. Kompakta jednak nie zamierzam sprzedawać. Przy dobrym świetle, zakres ogniskowych w stosunku do wagi, jest naprawdę rewelacyjny
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez helmuth Zobacz posta
    Ja zaczynałem od SP 550UZ, teraz mam e-520 dual kit. Kompakta jednak nie zamierzam sprzedawać. Przy dobrym świetle, zakres ogniskowych w stosunku do wagi, jest naprawdę rewelacyjny
    Ja mam plan przesiąść się na lustrzanke canona i dlatego mój sprzęt jest mi nie potrzebny... A ogniskowe naprawde są super. Od szerokiego kąta po duży zoom.

Awatar tomek76k7
    Mieszka w
    Lubuskie
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    krismikolow skoro jest taki super i zajefajny to po co go sprzedajesz

Awatar MichaLxD
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Myślę że Panasonic FZ-38 jest również godny rozważenia.Szczególnie jako alternatywa dla SP-590.Osobiście z tych dwóch wziąłbym Panasonica.

Awatar Lewap
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Witam
    Używam niemal od roku sp570UZ i jestem zadowolony. Wybrałem go ze względu na możliwości ustawień oraz gorącą stopkę. Zdjęcia zarówno na manualu jak i na ustawieniach wewnętrznych czy też auto są dobrej jakości, nie ma problemu z kolorystyką jak to ma miejsce przy Panasonicach. Dodatkowo jako bonus konwerter makro Raynox 250 pasuje na wcisk na obiektyw. Po prostu nasuwa się go i jedziemy. Przy największym zoomie odwzorowanie jest genialne.
    Osobiście robię nim zdjęcia bardzo różne. Od portretów, przez krajobrazy, przyrodę a na makro i fotografii akwarystycznej skończywszy. Da się nim zrobić zarówno zdjęcie ptaka jak i owada. I to właściwie bez wchodzenia w manual.
    Ponadto dzięki gorącej stopce można zamocować zewnętrzną lampę błyskową, a takaż lampa wyposażona w fotocelę może być wyzwalana przez sam aparat bez względu na to gdzie się ją zamocuje lub trzyma
    Na mojej stronce na digarcie są zdjęcia robione tym aparatem. Z tym że są to pomniejszone zdjęcia więc nie oddaje to jakości zdjęć jakie można tym aparatem zrobić. Polecam ten aparat. Zarówno dla amatorów jak i ludzi dla których hasło "to nie aparat robi zdjęcie tylko to co jest do niego przyczepione z tyłu" jest mottem