no licho wczasproblem istnieje od lat
ale na infranview i innych przegladarkach jest ten sam problem, testowalem mase viewerow
no licho wczasproblem istnieje od lat
ale na infranview i innych przegladarkach jest ten sam problem, testowalem mase viewerow
mówiąc szczerze - rawtherapee tylko na dobrego kompa ze sporym RAMem, bo na moim MOIM (512 MB RAM) odstawiał niezbyt przyjemne cyrki, ogólnie w sieci chodzi taka opinia, ze jest to program niezły, ale niestety bardzo powolnyja bym dopisała jeszcze bugi w stylu niechęc do zapisu na karcie
![]()
Trudniej niż piękno ciała pokazac brzydotę duszy.
1. nikt nie pisze nowych programów na sprzęt sprzed 9 lat! (zwłaszcza w tak wymagającej obliczeniowo dziedzinie, jaką jest obróbka zdjeć) - 512mb to robiło się popularne w latach 2000-2001
2. co to niby za bug? Bo kwestia zapisu na karcie nie powinna zależeć od programu.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
A czy Win XP pociągnie więcej niż 1GB ramu?
Bo tyle mam i się zastanawiam czy nie podłączyć ze 4GB.
Przesiadka W7 może być zbyt trudna z tytułu wielu programów jakie mam pod XP, a te pewnie nie będą działać pod W7
Nawet jeśli stoimy obok siebie, nie musisz widzieć dokładnie tego, co ja... Zapraszam do mojego wątku.
Spokojnie mozesz uzupełnic RAM do 4GB pod XP (32 bit).
a jakie programy mają ci nie działać pod W7?
(Mam W7 Home Premium 64 bit , 8 GB RAM, wyłączyłem swapa.. brak mielenia po dysku- bezcenny)
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Problemy są tylko ze sterownikami urządzeń, programami rzadko. Dotyczy to ogólnie wersji 64-bit która obsługuje np. >4GByte RAM.
The question is: What is a Mahna Mahna?
A ktoś z was już miał do czynienia z W7?
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Warto się przesiadać z XP?
Ostatnio edytowane przez michalzolnowski ; 15.11.09 o 18:02 Powód: Automatyczne scalenie postów
Nawet jeśli stoimy obok siebie, nie musisz widzieć dokładnie tego, co ja... Zapraszam do mojego wątku.
a na którą jego wersję? Ale 32bit