jak dla mnie 2 i 4![]()
jak dla mnie 2 i 4![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Fajne zimowe fotki. Widać, że mrozisko było niekiepskie2,3,i 4 naj.
SP-565, Rebel T3
http://www.vitoos.blox.pl
Ciekawe te kolce lodowe![]()
![]()
Myślałem już o tym nie raz, tylko szukam fajnego tytułu dla mojego wątkuJak wpadnę na coś to dam znać jakiemuś miłemu adminowi, może zmieni :P
Poprubóję, popróbuję... Też czytałem o tym w mądrych książkach, ale jeszcze spotkałem się z opinią, że najpierw oko patrzy na sam środek zdjęcia, potem zaczyna skanować obszary dookoła. Ciekawe są te tematy, zakrawają wręcz na psychologięA próbowałeś tak obrócić drugie, żeby linia na zdjęciu "szła" do góry? Ktoś kiedyś napisał na forum (chyba Kasprzyk), że ze względu na to, że czytamy od lewej do prawej to pozytywniej odbieramy zdjęcie na którym układ linii rośnie (z prawego dolnego, do lewego górnego rogu).
Zastanawiałem się dlaczego tak wyszło. Użyłem z tego co pamiętam dość szerokiego kąta, na zdjęciu dość mocno wypłaszczona jest droga, w rzeczywistości całkiem stroma, a osoba która w rzeczywistosci stoi prosto wydaje się pochylona względem drogi... Na pweno efekt do skorygowania w photoshopie...I jeszcze jestem ciekawa, czy gdyby osoba na pierwszym zdjęciu mocno odchyliła się w prawo, to czy na zdjęciu wyszłaby prosto?![]()
Hey. Witam po dluuugiej przerwie. Mój dorobek fotograficzny od ostatniego razu nie powiększył się o ani jedną fotkę wartą pokazania, więc będzie coś z zamierzchłej przeszłościTe parę załączonych fotek zrobiłem na wycieczce rowerowej w 2003r. którą baaardzo dobrze wspominam .. Trasa wiodła z Ełku przez Suwałki, jez. Wigry, Czarną Hańczę, Gołdapię, Stańczyki jez. Mamry na Mazurach, (tu kawałek pociągiem do Malborka) i meta nad morzem... Gorąco polecam te tereny... Fotek niewiele i na dodatek żadne z nich reklamówki zachęcające do wyjazdu - ot takie wycieczkowe pstryki. Natknąłem się na nie robiąc porządki...
hej,
z pokazanych najbardziej przypadło mi do gustu jezioro (fotka 7), MSZ po lekkiej obróbce i zmniejszeniu ilości nieba w stosunku do wody byłby jeszcze fajniejsze.
Ze zdjęcia zatytułowanego "dach malbork" można by zabójcze puzzle zrobić![]()
Pozdrawiam serdecznie
Z wycieczki rowerowej...3. jak dla mnie...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ja niestety nie jestem w stanie strawić taką ilość zdjęć, a tym bardziej odnieść się do każdego z osobna![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Hehe Lolita - na niestrawności polecam miętę![]()
Wiecie, że te wiadukty w Stańczykach były wtedy do kupienia za symboliczną złotówkę?! Pod warunkiem oczywiście - że kupujący przeprowadzi ich remont... Jak na razie słyszałem, że są faktycznie kupione i jedyne co się z tego tytułu stało, to wstęp na górę stał się płatny...![]()
Na budce biletowej pewnie pisze: Zbieram na remont HEHE![]()
Widzę, że znalazłem kiepski temat do dyskusji, bo odzew zerowy.
No więc dosyć wspominek, wracamy do bieżących zajęć - czyli focenia ciąg dalszy. Oto Sikorka Bogatka - Wrocławianka pełnym dziobem
Fotka nr 45