26 BombaMasz Raw? 27 kompletnie nieostra :/
Co do skóry to zależy CO KTO LUBI i kiedy to zastosowaćOstatnio fociłem dziewczynę której wygładzenia nie robiłem, miała ładną cerę
![]()
26 BombaMasz Raw? 27 kompletnie nieostra :/
Co do skóry to zależy CO KTO LUBI i kiedy to zastosowaćOstatnio fociłem dziewczynę której wygładzenia nie robiłem, miała ładną cerę
![]()
26. jak dla mnie, fajny klimat fotki..
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
26. RAWów nie mam - ale z 15 różnych ujęc w jpegach - to wg mnie najlepszeZapisuje w najlepszej jakości jpg'ach bo mniej czasochłonna obróbka jest, nie potrzeba "wywoływania" tylko zgrywam i można już oglądać.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wcale aż tak dużo zabawy nie ma![]()
Helmuth: True, true, true...
Czasami z rzadka robię RAWy, zwłaszcza jak mi bardzo zależy na rezultacie - np za pół roku na ślubie & weselu mojej siostry na pewno będzie cała seria![]()
Mają jedną wadę .... rozmiarKarty się szybko zapełniają
![]()
Bez przesady, o jakich kartach mówisz? Miałem 1G i przez rok, zdarzyło mi się tylko kilka (dwa, trzy), kiedy musiałem przejrzeć zawartość karty i wywaleniem tego co i tak się nadawało tylko do wywalenia.
Na kartę 1G, wchodzi ok. 80 RAW-ów. Czy to mało?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Fot. 26 z mgiełkami świetna.
Ja robię Raw+Jpeg to na kartach 2 + 4 gb mieszczę ponad 200 zdjęć chyba nie pamiętam dokładnie może koło 250. To mi starcza na 1 sesje czasami na stykNa inne wypady typu przyroda itp wystarcza w zupełności
![]()