Próbuj Buzka, bez eksperymentów nie ma sławy![]()
Budzik jak najbardziej....!
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ostatnio cuś nie pisałem, ale wiecie jak to jest... Praca, praca, praca... Samo życie....
Oto pare kolejnych fotek, z przerobionym budzikiem zgodnie z sugestiami na czele
9.
Nastepna fotka z domowego prowizorycznego studia
10.
i kolejne dwie - Most Milenijny we Wrocławiu
11. i 12.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Powiem Ci to z tego studia mi się podoba![]()
noooo, 10 jak ta lala. Most, zwlaszcza na drugiej fotce szkoda ze przez drzewa i krzaki przysloniety. Ale jakby go tak w nocy z lodki na wodzie...to byloby na co popatrzec![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
To tak specjalnie mialo byc przez te drzewa i krzakihyhy... Szkoda że sie nie utrwaliła za bardzo mgła która się w tych krzakach przy ziemi zacziła...
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
P.S. Z łódki z wody nie ma żadnych szans - przy czasie otwarcia migawki 30 sekund to niemożliwe chyba jest...
Ostatnio edytowane przez buzka ; 27.11.09 o 19:27 Powód: Automatyczne scalenie postów
Hey! Dawno tu nie zaglądałem (eech, ten permanentny brak czasu) - widzę że jakoś przycichło, więc wrzucam dla ożywienia atmosfery parę "przy okazji" cykniętych fotek. Zachęcam do "głębszej analizy"![]()