Sam efekt dobry ale brak jest gry światła przez co zdjęcie jest bez wyrazu.
Sam efekt dobry ale brak jest gry światła przez co zdjęcie jest bez wyrazu.
pozdrawiam Wiejo
Popracuj nad światłem, bo zdjęcia są za ciemne![]()
Ok. No więc wziąłem do siebie "pracę nad światłem".. Oto efekty:
(7. - świeca; 8. - budzik)
nie bardzo wiem, co to jest to pierwsze, ale budzik wyglada monumentalnie. ladne, miekkie swiatlo i masz niezle makropodoba sie.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Witaj,
Jak dla mnie świeca za ciemna wyszła, czegoś brakuje tej fotce...
Budzik genialny - podoba mi się kadr, kolorystyka i sam pomysł![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Ja również na budzik![]()
Hmm. Tak sobie myślałem że świeca będzie komentowana jako za ciemna... Chciałem nadać klimat tajemniczości i mroku w kontraście z wyniosłością i blaskiem świecy na świeczniku... Może ja mam jakieś zboczenie na punkcie ciemnych zdjęć?Może macie jakieś propozycje jak uatrakcyjnić tę fotkę? Nie wiem, może troszkę jaśniejsze tło? stopniowane? hmm... Bo mocniejszego światła na samej świecy próbowałem - jak dla mnie już za ostre.
Ja tak, jak przedmówcy - wybieram budzik. Podoba mi się to zdjęcie, chociaż nie ukrywam, że z przyjemnością zobaczyłabym ten sam kadr z poruszonym młoteczkiem.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Świeca jak pisano za ciemna i wydaje mi sie, że nie wykorzystałeś możliwości zagrania światłem na szklanym świeczniku co w zestawieniu z płomieniem świecy dało by ładną kontrę i wypełniło by obraz. Budzik przyjemny ale od razu podpisuję się pod tym co powiedziała Agulka aby młoteczek terkotał i sfocic ten ruch. Kadr zyskałby zupełnie inny wymiar.
pozdrawiam Wiejo
Wiejo - Czy myślisz o tym żeby cały świecznik oświetlic tak jak teraz jest góra? A może wystarczyłoby wykadrować od połowy świecznika?