|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
@Saboor Hmm... Mam jaśniejsze wersje tego mostku, owszem, ale ta ciemna podoba mnie się szczególnie, bo właśnie ma jakąś taką tajemniczość w sobie... Nie przeszkadzają te wszystkie haszcze, kamienie i te pe. Widać tylko ich kontur, i to wg mnie wystarczy... Ale może się nie znam... hyhy![]()
Uhm! Masz rację czarny kontur dodaje tajemniczości, po prostu coś takiego przyszło mi do głowy usiadłem do PS'a i sruu(się stało) i jest, Wiesz pomyślałem, że można przedłużyć odbicie mostku, dla tego przyciemniłem górę i dorzuciłem taką chorą mgiełkę, rozjaśniając dół.
![]()
P.S.
jak chcesz wywalę
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Robisz dużo ciekawych zdjęć, choć ich poziom jest bardzo różny. Zauroczyło mnie jedno z pierwszych to z perfumami no i ostatnie z ogrodu japońskiego. Bardzo fajne klimaty. Saboor oczywiście również świetnie się spisał.
@Saboor: Taka mgiełka unosząca się na wodzie sprawiłoby mi aż nadto radości. ale niestety - tego wieczora mgła zstępowała raczej z góry... A dorobienie jej w PSie... Hmm... Robota dla miszczów
@Iza: Uff. Dobrze że nie było widać jak się zarumieniłemPoziom fot w wątku jest faktycznie różny - czasem chcę po prostu znać opinie innych, często mam tak, że się uczepię jakiegoś gniota próbując zrobić z niego nie wiadomo co, zapominając że "z g**na bata nie ukręcisz"... Czasami chcę się po prostu pochwalić
![]()
W każdym razie witam i zapraszam jak najczęściej![]()
Ostatnio edytowane przez buzka ; 22.11.10 o 23:18
80 bardzo mi się podoba
81 moim zdaniem za duży bałagan i za daleko, mostek gdzieś w tym ginie
co do przeróbek... rozjasnianie wszystkiego na siłe nie jest najlepszym pomysłem...
Mostek z 80. moim zdaniem jest najlepszy.
Kadr jest świetny, a kwetia rozjaśnienia-przyciemnienia to już kwestia gustu oglądającego, mnie ciemny oryginał odpowiada.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Saboor zdecydowanie tak...
wychodzę z założenia, że zdjęcie robimy aparatem a nie komputerem, oczywiście jak każdy obrabiam zdjęcia ale nie wyciągam nic na siłe, wiemy o tym że tego typu działania najczęsciej nie wpływają korzystnie na jego wygląd...
przynajmniej tak jest w Olku, ze wyciąganie z cienia niesie za sobą szum... szumofobem nie jestem ale wole jak go nie ma
pozdrawiam