No nie wiem które wybrać
Ale trochę najpierw pomarudzę
Prosi się by było prosto (56 i 57) i trochę mniej światła na dole (57 i może 56). Poza tym nieźle, jakbym miał wybrać to 56 albo 58![]()
No nie wiem które wybrać
Ale trochę najpierw pomarudzę
Prosi się by było prosto (56 i 57) i trochę mniej światła na dole (57 i może 56). Poza tym nieźle, jakbym miał wybrać to 56 albo 58![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
56 i 58 bardzo ciekawe. 56 chyba bardziej. Bardzo fajne i w ogole cos innego. Brawo!56 to bym nawet nie prostowal - takie jak jest, jest pelne predkosci, czuc dynamike.
Tomek
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
A dla mnie 57 i 58, nawet bez prostowania![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Jak dla mnie 57 oraz 58
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ciekawe, czy nie lepsze byłyby robione o zmierzchu, a nie nocą. Tło może ciekawsze by było... No i może faktycznie można by było przyciemnić te dolne jasne partie (56, 57). Perspektywa mnie akurat nie przeszkadza...Dzięki za opinie!
Wesołe miasteczko bardzo dobre. Faktycznie o późnej szarej godzinie powinno być ciekawie.
56 i 57 super
e520 + 14-42 + 40-150
Mój wątek -> http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=71233
Dziś byłem o zmierzchu w wesołym miasteczku...Niestety właśnie zaczęło się zwijać, więc nici zdalszych prób (jak na razie)
Cisza... Znaczy czas dorzucić oliwy do ognia. Zatem fotka z niedzielnego otwarcia toru wyścigowego na Partynicach. Tylko jedna, bo szybko się zmyłem...
A co powiecie na trochę przeróbek? Ten fragment brzózki aż się o to prosił...Ktoś jest dobry w PS? (pewnie da się to zrobić 100x lepiej - ale na tyle tylko pozwoliły im umiejętności
)