kombinujesz, szukasz, grzebiesz w tych fotach... i bardzo dobrze, kto szuka nie bladzi![]()
kombinujesz, szukasz, grzebiesz w tych fotach... i bardzo dobrze, kto szuka nie bladzi![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Samolocik zabawny. Wczesny wschód przez niezbyt dobrany kadr nie przekonuje. Sporo gałęzi przecinajacych widok. Użycie filtrów lub wzorków nie podniosło wrażeń z odbioru. Może gdyby na sepii była mniejsza kaszka taka bardziej fotograficzna. Trzeba próbować bo inaczej skąd ma przyjść wiedza.
pozdrawiam Wiejo
Ok. Zachęcony do dalszych experymentów wyprodukowałem jeszcze cosik takiego. Jak myślicie?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
hmm... Ty wiesz Thomasso... podoba mnie sie to co zrobiłeś... mimo że tak sie na te gałęzie uparłem - w sensie jakiegoś tam obramowania... Chyba mam trochę problem z udziwnianiem zdjęć - za dużo kombinuję. Prostota, prostota czystość... Ład i porządek...
W każdym razie tematem się zmęczyłem więc zarzucam. Znalazłem sobie nowy - wesołe miasteczko nocą, niedługo wrzucę foteczki.
Dzięki za zaangażowanie, bata nie ukręciłem, ale g..no całkiem interesujące było![]()
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Okey, oto zapowiadana zmiana tematu.![]()