Boooo!!!!
Boooo!!!!
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Odlotowa...![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
To chyba jakieś wycieki na starość ma![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
No dobrze już zostawmy stare rozklekotane miotły, przenieśmy się w krainę przedwiosennego wschodu Słońca. Z wielkim bólem zwlokłem się z łóżka w sobotni poranek (poprawka: zwlekałem się właściwie w nocy) i popędziłem na pobliskie rozlewiska na wschód Słońca. Mgły, której się spodziewałem, nie było ani grama, a chmury sięgały dość wysoko ponad horyzont - oczywiście najwyżej akurat na wschodzie...![]()
Efekty zobaczcie sami.
47 za dużo tych gałęzi
48 szkoda niewyraźnych ptaszków ale efekt ciekawy
49 dla mnie najlepsze.
e520 + 14-42 + 40-150
Mój wątek -> http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=71233
Głową go nie przebijesz...
51 - za kolory, kadr, ciepło i klimacik![]()
Pozdrawiam, Nataszach
Trzcinka z lecacymi nad nią w tle ptakami ładna oraz murek z perespektywą ciekawy bo zastosowana głębia fajnie go uplastycznia.
pozdrawiam Wiejo