skrzywdziles sikorkeobciales jej ogonek, wypaliles w okol. oczka, "przerysowales" galazka...
![]()
skrzywdziles sikorkeobciales jej ogonek, wypaliles w okol. oczka, "przerysowales" galazka...
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Sie normalnie czepiasz...To byla pierwsza moja ptasia fotka z tak bliska, musialem sie pochwalic...
![]()
Teraz przedstawiam pana Kowalika. (zdj. 46)
sie nie czepiam!to tylko moje zdanie
i ze tamten ptaszor byl taki Twoj pierwszy, to trza bylo od razu mowic
a co powiesz na taka wersje tego nowego ptaszora?? tak na szybciutko zrobione, bo MZ Twoja wersja jest za jasna i zbyt malo kontrastowa
i z ostroscia to trafiles od d*** strony
i to doslownie, bo kuperek jest ostry, a oczko i dziubek juz niebardzo
Ostatnio edytowane przez Tomashhh ; 22.03.10 o 21:01
Kowalik ładny, ale co z ostrością? Mam wrażenie, że główka jakoś mało ostra...
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Taa.. Generalnie jestem przerazony jesli chodzi o ruchliwosc tych malych stworzonek... Drobny ulamek sekundy po nastawieniu ostrosci (jesli juz uda sie nastawic) ptaszor juz zmiania pozycje, wiec chyba trzeba po prostu trzepac 1500 zdjec z nadzieja, ze pare sie wybierze, albo juz nie wiem co... Przeslony wiekszej nie dam, bo tlo przestanie byc rozmyte, bedzie brzydko. Pozostaje chyba faktycznie liczyc na reflex i szczescie, a co nie wyjdzie podostrzac na komputerze...![]()
"...wiec chyba trzeba po prostu trzepac 1500 zdjec z nadzieja, ze pare sie wybierze, albo juz nie wiem co..."
Albo focić te wypchane, gwoździem do deseczki przybite![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Tomashhh, Twoja wesja jest faktycznie fajnniejsza kolorystycznie i kontrastowo, ale trza by ja faktycznie dopracowac bo teraz znowu brzuszek niedoswietlony jest...
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
nataszach - Normalnie kradniesz mi pomysly <lol><lol><lol>
Ostatnio edytowane przez buzka ; 22.03.10 o 22:04 Powód: Automatyczne scalenie postów
buzka, ja tylko "pi razy drzwi" chcialem Ci pokazac ze przeswietlona jest Twoja wersja. ta moja, tak jak pisalem, to na szybciutko byla cyknieta
brrrr![]()