Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
W sprawie AF - cytat:
Imaging Insider: “Autofocus. Only one other problem came to light with the Olympus E-P1 in my shooting, and that was a tendency for the AF system to miss focusing on smaller foreground objects in favor of the background. That still happens with the Olympus E-P2, something I wish they’d addressed with a finer AF point, as is included on the Panasonic GF1.”
I wszystko jasne... niewiele się zmieniło.
Upgrade EP1 w EP2 przypomina politykę Olka pt. E-410 -> E-420 -> E-450 i podobną z E-5xx czy E-6xx.
były różne graty 4/3 (standardowe i pro)
jest: FF Canona
będzie: dodatkowo EP-1 z naleśnikami
Odnośnie formy i treści pytania - jako specjalista od marketingu producenta E-P1 musiałbym odpowiedzieć >
" Produkt ten jest adresowany dla zawodowych kretynów, niedzielnych pstrykaczy, małych dziewczynek i naszych podstawionych agentów wykupujących na spółkę całą produkcję".
A, dlatego też można ze sobą wziąć, poza tym malutkim aparatem, jakieś tycie małe szkiełka do niego, wizjerek montowany na korpusie, lampę i na wszelki wypadek mikrofon, gdyby przyszła chęć coś nagrać.
To wszystko za kwotę zaledwie kilku tysięcy złotych.
Sorki, ale coś tu nie teges. Z dwojga złego, jako użytkownik lubiący mieć aparat pod ręką wolę wybrać jakiś kompakt, na przykład od Fuji, powiedzmy z zoomem x8. Przynajmniej nie będę musiał niepotrzebnych szpargałów w kieszeniach lub plecaku nosić i mnóstwo kasy jeszcze w kieszeni zostanie.
Ech, ludzie...
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Ot szyderca...!
Ale brak wpólnego z Panasem portu wizjera -żal
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Ceny znormalnieją gdy dołączy Fuji, Ricoh, Samsung , Sony,
teraz Olek i Panas puki nie ma konkuręcji usiłują "chyyyycić" jak najwięcej torta!
Ostatnio edytowane przez rodzyn ; 5.11.09 o 11:00 Powód: Automatyczne scalenie postów
test po hiszpansku i prezentacja video
oryginal
http://www.quesabesde.com/noticias/o...s-video,1_5801
tu przegoglowane na polski
http://translate.google.pl/translate...istory_state0=
Przepraszam że żyje, to JUŻ się nie powtórzy ......