Szerszenie pomimo, że staram się od nich trzymać z daleka na Twoich zdjeciach są dość przystępne i o zgrozo ładne. Myślę, że jak z uszkodzoną szczęką odleciał to mu nic nie będzie.
Szerszenie pomimo, że staram się od nich trzymać z daleka na Twoich zdjeciach są dość przystępne i o zgrozo ładne. Myślę, że jak z uszkodzoną szczęką odleciał to mu nic nie będzie.
pozdrawiam Wiejo
Witam
Podejście do takich walczących szerszeni na odległośc kilkunastu centymetrów wymaga naprawdę mocnych nerwów,a zwłaszcza jak się słyszy o ludziach użądlonych np.; w szyję.
Ale żeby już odejść od tej szerszeniowej grozy to wstawiam kilka zdjęć owadów które raczej są pokarmem dla tych pierwszych. 1
2
3
4
5![]()
[QUOTE=olimpo70;575227]Witam
Podejście do takich walczących szerszeni na odległośc kilkunastu centymetrów wymaga naprawdę mocnych nerwów,a zwłaszcza jak się słyszy o ludziach użądlonych np.; w szyję.
Ale żeby już odejść od tej szerszeniowej grozy to wstawiam kilka zdjęć owadów które raczej są pokarmem dla tych pierwszych.
Fotki superowe! Brawo
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Najładniejsza dla mnie 2, rewelacja, plastyczna a nie "anatomiczna" do galerii bym dała
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Świetne zdjęcia, jestem pod wrażeniem, każde długo i z uwagą sobie pooglądałem.
pozdrawiam Wiejo
Nic dodać nic ująć![]()
Piękne te koniki polne. 1 i 2 najbardziej mi się podobąją, chyba jednak ze wskazaniem na 2![]()
Pozdrawiam, Jola
No chlopie, podoba mi się tu bardzo. Urokliwie, naprawde inny świat, jakże piekny. Super technicznie sobie radzisz, podziwiam umiejętności wyłapania niuansów makro świata w taki sposób. Ja jak widzę szerszenia to biorę d*** w troki, a Ty mu foty takie robisz.Szacunas.
Nie będę się silił na oryginalność i napiszę to co pozostali forumowicze, świetne zdjęcia. Aż miło popatrzeć i uświadomić sobie, że to od czego tak często uciekamy, lub czego się wręcz brzydzimy może wyglądać tak ładnie.
Z ostatniej serii najbardziej podoba mi się nr 2.
Pozdrawiam
Fajne to Twoje makro, z ostatnich przyjemne 1 i 2, czekam na następne. Pozdrawiam.