A ja właśnie skończyłem kleić nowe uszczelnienia do dalmierza Canoneta 28 od Czmielka. Gąbki całkowicie sparciały, musiałem wkleić paski z aksamitki. Już się cieszę na sobotnie streetowanie.
A ja właśnie skończyłem kleić nowe uszczelnienia do dalmierza Canoneta 28 od Czmielka. Gąbki całkowicie sparciały, musiałem wkleić paski z aksamitki. Już się cieszę na sobotnie streetowanie.
Widzę, że wszystkich prędzej czy później dopadaMoże jakieś wspólne analogowe poczynania?
Z ciekawości czym skanujesz??
Fajna zabawa z wołaniem. Ale jak poczytałem w innym wątku dot, pieska to uważaj bo jak Ci machnie ogonem w łazience przy mokrej emulsji to sierść przyklei się do niej i będzie z tym kłopot.
pozdrawiam Wiejo
No to dzieki takimu losowi-stales sie laborantem-chocaz masz fajnie,ze cos Ci wyszlo.
Ja jak pamietam swoj pierwszy negatyw to nic nie bylo.Porobilem fotki Druchem,otworzylem aparat i chcialem popatrzyc-chyba plakalem,ze nic nie bylo.Ale pozniej to juz cos mi tam wychodzilo,prezent na komunie byl jednak sprawny
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
No ja moją pierwszą kliszę zerwałem przez zwykłą głupotę... Teraz byłem ostrożniejszy.
Na negatywie wygląda ładnie, mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie... Jutro odbieram płytkę ze skanami i odbitki, jeśli ciś będzie się nadawało - poddam z przyjemnością pod Waszą uwagę.
Ale jazda jest niesamowita. Dolewanie, mieszanie, kolejność, czas, chlapanina i ten niczym nie zastąpiony zapach...
Pozdrawiam
Pat
Tylko do koreksa po ciemku wkladaj.Samo zamkniecie i zacisniecie oczu nie wystarczy przed naswietleniem![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
zapodaj sobie taką "koszulę ślepca"
to nie poobijasz się w "nie tak znowu ciemnym pokoju jak nam się przed chwilą wydawało"...
Przewiniesz film w samo południe.
dzięki, a mógłbyś podlinkować (czy to jest rękaw ciemniowy?)
Pozdrawiam
Pat
Skoro tak Ci podeszlo wolanie w ciemnosciach - popytaj po osrodkach kultury i innych takich rzeczach, czy niemaja ciemni z ktorej mozna korzystac i zacznij odbitki wywolywac. to dopiero jest zabawaWtedy wszystkie hdry swiata beda jak dziecieca zabawa. A jak sie zakochasz to zaabsorbujesz troche domowego metrazu na wlasna pracownie... neiwazne jak male masz mieszkanie - wierz mi. Porob montaze - polecam z calego serca. Jak bedziesz potrzebowal porad - wal smialo.
PS -gratuluje.
Poprawiam, bo pewno zaraz ktos napisze, ze papier kosztuje, bla bla bla. 60zl za 25 szt. Ilforda 24x30,5 cm to niewiele, biorac pod uwage, ze mozna zamiast skanow robic fotokopie odbitek na www. O frajdzie nei wspominajac. No i nie ma nic lepszego na zapanowanie nad skleroza niz ciemnia![]()
Ostatnio edytowane przez brooneq ; 3.11.09 o 09:56