Pejzaże- horyzont powinien być prosty, zastanawiam się co chciałeś pokazać chmury czy coś innego. Ostatnie całkiem mi się nie podoba.
Pozdrawiam.
Pejzaże- horyzont powinien być prosty, zastanawiam się co chciałeś pokazać chmury czy coś innego. Ostatnie całkiem mi się nie podoba.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
wojciech_gd właśnie dlatego je zrobiłem,taką minę widzę dość często,a teraz mam ją uwiecznioną
.Co to rozmycia wiem,że nie wyszło najlepiej,chciałem ukryć część tła,które ciężko było wykadrować.
Para Młoda podczas sesji,której naturalnie nie byłem autorem,lecz przechadzałem się nieopodal
![]()
Jeśli chciałeś pokazać, że gość ma fajne plecy - to jest OK.
Domyślam się, że dla Ciebie sytuacja wydała się ciekawa ale ja tam nie byłem, a jeśli chcesz mi to pokazać to musisz to zrobić inaczej. Jak to już sam musisz zdecydować ale przekaz musi jakiś być. (tak to odbieram i mogę się mylić).
Pozdrawiam
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Tak JacekO racja,dla mnie to ujęcie miało taki szpiegowski smaczek,Was co rozumiem niekoniecznie interesuje.Ale może z tym będzie inaczej.Dziś przechadzając się po cmentarzu spotkałem całkiem fajną co się okazało modelkę
Spędziłem z nią kilka dłuższych chwil.Ona chciała być fotografowana,pozwoliła mi na zmianę obiektywu uważnie obserwując co robię.
Nie podawałem zdjęć większej obróbce(żeby nie schrzanić).
Ostatnio edytowane przez DanielG ; 5.11.09 o 18:26
Jeśli zrobiłeś już całą serię, to może trzeba było wybrać jedno zdjęcie, ale za to dobre technicznie.
Bo co Cię skłoniło na przykład, żeby wrzucić zdjęcie nr 10 czy 12?
Pozdrawiam, Jola
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
z wiewiórkami mam wrażenie że nie ostro. Wybieraj najlepsze foty a nie zasypuj :P liczy się jakość nie ilość![]()