-
| OlyJedi
- Siła reputacji
- 149
Oratorium bożonarodzeniowe
No to oceńcie jak mi wyszło....
1
2
3
4
5
6
7
Kurka, gdybym miał juz ZD50..... A tu ani słychu ani widu o nim
-
Kawał dobrej roboty, podoba się, chociaż nie przepadam za fotami z koncertów. Fajne światła, klimaty, kadry... Z prezentowanych tu fot najmniej mi pasują foty 4 i 6 właśnie ze względu na światło - takie zimne, odbiegające od pozostałych - ale całość na duży +. Pozwoliłem sobie oglądnąć więcej na Twojej stronie - reportaż naprawdę się podoba - kilka fot nawet bardziej niż te zlinkowane tutaj. Foty z lampą już nie mają tego klimatu ale widać nie miałeś innego wyjścia chcąc mieć dane ujęcie...
Pozdrawiam...
-
nr3 i 5 najbardziej mi się podobają.
Coś więcej o ustawieniach sprzętu?
-
| OlyJedi
- Siła reputacji
- 20
Jak dla mnie 1, 2 i 7 są najlepsze z tej serii.
-
| OlyJedi
- Siła reputacji
- 21
Bardzo fajne fotki, ujęcia i jakość. Zdaje sobie sprawe ze nie bylo za duzo swiatla ale duze czarne przestrzenie troszke psuja klimat zdjec. W takiej syytuacji chyba powinienes postawic na ujecia na ktorych czarnej otchlani jest jak najmniej, np. 4 i 5.
Nie zrozum mnie źle, to jest moje czepialstwo i nie wynikajace ze złej woli czy też złośliwości.
-
| OlyJedi
- Siła reputacji
- 21
Przez lagi zrobil sie dubel, ktory wlasnei usunąłem. Przepraszam.
-
no i bardzo dobrze poradziłeś sobie z dokumentacją, jak widać wątpliwości wcześniejsze zupełnie nie były potrzebne
-
| OlyJedi
- Siła reputacji
- 149
Informacja dla szumofobów, wszędzie iso 800 nie odszumiane, jedynie zabawa z RAW.
-
Ciekawe, bo ogladajac zdjecia w ogole nie zauwazylem szumow... To zupelnie nie przeszkadza, nie rzuca sie w oczy. Tak jak inni uwazam, ze zdjecia sa bardzo dobre. Najbardziej podoba mi sie 1, bo najwiecej na nim widac i jest na nim bardzo ladne swiatlo. Niestety na niektorych, szczegolnie 5, jest za duzo czerni, za bardzo to odciaga od koncertu.
Pzdr
-
| OlyJedi
- Siła reputacji
- 149
szumią, ale nie aż tak... myślę, że szum to się w naszych głowach bardziej uświadomił i przez to boimy się wysokich ISO.
8
9
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów