Nadal jest to cena, za którą można kupić stare, ale sprawne auto. Trzeba być kasiastym albo zarabiać na fotografowaniu, żeby sobie na coś takiego pozwolić.
Nadal jest to cena, za którą można kupić stare, ale sprawne auto. Trzeba być kasiastym albo zarabiać na fotografowaniu, żeby sobie na coś takiego pozwolić.
Moja gra Aether Collector niedługo wychodzi na Steam - http://magory.net/aether
Zamiast cieszyć się, że jest i będzie więcej, tanieje i będzie tanieć, narzekają, że wciąż drogie...
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Ostatnio edytowane przez grizz ; 3.11.09 o 13:19 Powód: Automatyczne scalenie postów
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.