Strona 5 z 19 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 187

Wątek: Studyjne próby willow`a

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar lessie
    Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    nie widze poprawki, ja chyba coś mam z przeglądarką bo czasami niektórych fotek nie widzę wcale, nawet śladu po nich...

czyli Ty też już w wieku wczesnej geriatrii? Rano ciężko wstać i strzyka i łupie, kac bardziej męczy...kobiety bardziej denerwują...

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez lessie
    czyli Ty też już w wieku wczesnej geriatrii? Rano ciężko wstać i strzyka i łupie, kac bardziej męczy...kobiety bardziej denerwują...
    dokładnie
    a co do zdjęć...aż tak słabe są?? A może brak komentarzy spowodowany tym że brakuje pięknych modelek?? Co by nie mówić więcej zdjęć nie przygotowanych tutaj nie pokażę ;P

pozdrawiam
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

| OlyJedi
    Siła reputacji
    199
    Moja galeria
    willow,
    Fotki podobają mi się. Światłem wzmocnione.
    Na drugim bardzo bardzo widać pozowanie, na trzecim bardzo. Patrząc na zdjęcia tej serii i poprzednich Twoich z dziewczynami ma się wrażenie, że pierwiastek żeński, a pierwiastek męski, to są dwie różne rzeczy wymagające odrębnego podejścia fotograficznego i że mężczyzna, czy też chłopak strasznie trudno poddaje się „sterowaniu” jako model, w każdym razie kobietom to, jak widać na przykładach poprzednich Twoich serii, wychodzi zdecydowanie lepiej i chyba Tobie też.
    Zdjęcia uważam za bardzo dobre fotki prezentacyjne.
    Odnoiśnie ciemnej marynarki dodam, ze teraz u mnoie jest OK, nie jest za ciemna, jak na moje oko.
    Pzdr, TJ

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Dla mnie ten poziom janosci jest na granicy juz do zaakceptowania, chociaz jeszcze bym podciąnął, ale na tym etapie juz nie mozna sie czepiac bo Ty jako autor najlepiej powinienes wiedziec jaki efekt chciales uzyskac. Ale faktycznie kobiety lepiej pozowały.
    ...był Olek jest A6000

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez willow32
    Cytat Zamieszczone przez lessie
    dokładnie
    a co do zdjęć...aż tak słabe są?? A może brak komentarzy spowodowany tym że brakuje pięknych modelek?? Co by nie mówić więcej zdjęć nie przygotowanych tutaj nie pokażę ;P
    5 najlepsza, 6 jakby nieostra.
    Co do ocen po tym co pokazałeś ?? to poprzeczka wzrosła niepomiernie
    Dziwisz się!!
    /*...................*/
    /* ...........................*/

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    zibi w moim wieku niewiele rzeczy jest już mnie w stanie zdziwić

ok, skoro młody model nie za bardzo się podoba wracamy na chwilkę do pięknych pań

8.

9.

mam nadzieję ze nie za ciemno na tych zdjęciach

pozdrawiam

excel
    Gość
    willow32,

juz kilkakrotnie zabieralem sie do pisania na temat Twoich portretow i jakos nie moglem sfinalizowac sprawy. Pozno, bo pozno, ale lepiej to, niz wcale.

willow32, Twoj model jest jak z journala wyciety. Chlopak ma w sobie wszystko, moim zdaniem, co spotyka sie w journalach mody meskiej. Wszystkie te walory udalo sie Tobie uzewnetrznic, pokazac go w subtelnym swietle - mam na mysli fotke nr 5 i 6.

Portret nr 7 jest za to nieladny. Poza nadajaca sie do innych journali jak moda dla panow, a raczej do kolorowych magazynow typu "Moj pierwszy raz". Mniemam, ze poza ta nie jest Twoim wymyslem, a zyczeniem modela.

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    willow32

fot. 8 - urzekł mnie klimat fotki, kolorystyka, qrcze cos w niej jest...
    fot. 9 - nie krytykuje... Ona była nago czy tylko obnizyła topik ? :P

PS.
    TAK, WIEM ŚWINIA ZE MNIE... ale jest piątek i chcialem zadac proste przyziemne pytanie....
    ...był Olek jest A6000

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    excel
    zgadzam się z Tobą co do fotki nr.7 też mi się już nie widzi

kisi
    nie była nago, poprosiłem ją o obniżenie jak to nazwałes topika a swoją drogą dziewczyna zaczeła swoją przygodę od aktów właśnie, na dodatek trafiła do IMO kiczmakera Mitina, jej PF to przede wszystkim akt, jej zdjęcia można zobaczyć na stronie http://kamilaskr.republika.pl myślę że portrety które jej zrobiłem nie będą na tej stronie najgorsze
    cieszę się że podoba ci się fotka nr 8 miałem co do niej mieszane uczucia, ale chyba jest ok

| OlyJedi
    Siła reputacji
    199
    Moja galeria
    willow,
    Obejrzałem serię aktów spod linka podanego przez Ciebie. W jednym portrecie Kamili wykonanym przez Ciebie jest więcej seksu, erotyzmu, wdzieku i nie waham sie powiedziec artyzmu niz w calej serii aktow na stronie Kamili. Uderza przede wszystkim w tej serii niesamowita rutyna, sztampa i brak wyrazu, dziewczyna, przepraszm jest tam fotogenicznym "klockiem", który akciaż obfotografowuje ze wszystkich stron. Kamila zasluguje na duzo wiecej, co Ty potwierdziles swoimi fotkami.
    Pzdr, TJ