Strona 15 z 19 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 187

Wątek: Studyjne próby willow`a

excel
    Gość
    Willow,
    juz wczesniej chcialem sie wypowiedziec na temat - nie tyle fotek, poniewaz sa najczesciej, jezeli nie bardzo dobre, to dobre na pewno, co modelki Izy. Porownujac ja do Twoich poprzednich modelek, Iza jakos nie pasuje do Twoich modelowych zasobow. Brakuje mi u niej sensualnosci, powloczystosci, wiesz, tej kobiecosci przez woalke.
    Jakos nie moge odczytac w niej tych walorow, ktore znajdowalem u poprzedniczek.

Fotka, ktora przedstawiasz powyzej przedstawia - moim zdaniem - pewne upojenie szampanem. Jednak butelka stojaca na podlodze bardzo niweluje dobry smak szampanskiego upojenia. Mnie bardziej kojarzy sie to z flaszeczka wodeczki, jak z elegancja szampana.
    Mam nadzije, ze nie wezmiesz mi za zle ostrego "przejazdu" po Twojej fotce.

Pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez excel
    Willow,
    juz wczesniej chcialem sie wypowiedziec na temat - nie tyle fotek, poniewaz sa najczesciej, jezeli nie bardzo dobre, to dobre na pewno, co modelki Izy. Porownujac ja do Twoich poprzednich modelek, Iza jakos nie pasuje do Twoich modelowych zasobow. Brakuje mi u niej sensualnosci, powloczystosci, wiesz, tej kobiecosci przez woalke.
    Jakos nie moge odczytac w niej tych walorow, ktore znajdowalem u poprzedniczek.

Fotka, ktora przedstawiasz powyzej przedstawia - moim zdaniem - pewne upojenie szampanem. Jednak butelka stojaca na podlodze bardzo niweluje dobry smak szampanskiego upojenia. Mnie bardziej kojarzy sie to z flaszeczka wodeczki, jak z elegancja szampana.
    Mam nadzije, ze nie wezmiesz mi za zle ostrego "przejazdu" po Twojej fotce.

Pozdrawiam,
    excel
    excel, co do pierwszej części komentarza, to widzisz ja akurat mam totalnie odmienne od Twojego zdanie, Iza jest według mnie najbardziej kobiecą i najbardziej ciekawą twarzą jaką fotografowałem...oczywiście zaraz po mojej ukochanej wizażystce Napewno będę chciał jeszcze z nią popracować w przyszłości.
    Co do drugiej części komentarza, to skoro taki jest Twój odbiór tego zdjęcia to ja nie zamierzam z tym polemizowac
    i wreszcie co do trzeciej części Twojego komentarza, nie tylko nie mam Ci za złe ale nawet zapraszam w przyszłości do jeżdżenia po moich fotkach

możesz zacząć od tej;

23.

a następnie ta

24.

zapraszam, chyba jest o czym pisać

pozdrawiam
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    tak szybko, bo czasu nie mam za bardzo, ale.... nie wiem, czy to moje zboczenie, ale wedlug mnie modelka powinna miec zamkniete usta... jeszcze na 23 wygladam jakby z kims rozmawiala, ale na 24 wyglada jakby sie na cos "zagapila". ale to kwestia gustu raczej
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez k@czy
    tak szybko, bo czasu nie mam za bardzo, ale.... nie wiem, czy to moje zboczenie, ale wedlug mnie modelka powinna miec zamkniete usta... jeszcze na 23 wygladam jakby z kims rozmawiala, ale na 24 wyglada jakby sie na cos "zagapila". ale to kwestia gustu raczej
    k@czy Twoje komentarze bezwzględnie wywołują uśmiech na mojej twarzy w której książce przeczytałes ze modelka powinna mieć zamknięte usta ??

pozdrawiam

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar lessie
    Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    znowu mnie drażnisz willow...
    Fajne te Twoje foty, bez względu na "rodzaj i wygląd" modelki - kazda coś w sobie ma...

nie mogę się powstrzymac....ta Aga to mi się kojarzy z "Gorącymi Ustami" z serialu M.A.S.H.

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    50
    Moja galeria
    Ech, o czym tu gadać - rtewelacja i wsio, choć marki szampana nie uało mi się odczytać :mrgree
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Jedyne moje zastrzeżenie - modelka mogłaby nie mieć ubrania.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez willow32

k@czy Twoje komentarze bezwzględnie wywołują uśmiech na mojej twarzy w której książce przeczytałes ze modelka powinna mieć zamknięte usta ??

pozdrawiam
    ok, postaram sie wiecej nie popelnic grzechu komentowania twoich fotek, ale byloby znacznie prosciej, jesli bys na wstepie zaznaczyl, jakiego rodzaju komentarze sa mile widziane, ew. od kogo i czego maja dotyczyc

a co do ksiazki, to proponuje przeczytac jeszcze raz moj poprzedni komentarz:"wedlug mnie" oraz "kwestia gustu"- nie widze tam ani slowa o jakichs "zlotych zasadach"na ktorych sie opieram, po prostu okreslam swoje wlasne odczucia, i tyle. jeszcze raz wybacz mi komentarz.
    pzdr

pozdrawiam
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez k@czy
    Cytat Zamieszczone przez willow32

pozdrawiam
    ok, postaram sie wiecej nie popelnic grzechu komentowania twoich fotek, ale byloby znacznie prosciej, jesli bys na wstepie zaznaczyl, jakiego rodzaju komentarze sa mile widziane, ew. od kogo i czego maja dotyczyc

a co do ksiazki, to proponuje przeczytac jeszcze raz moj poprzedni komentarz:"wedlug mnie" oraz "kwestia gustu"- nie widze tam ani slowa o jakichs "zlotych zasadach"na ktorych sie opieram, po prostu okreslam swoje wlasne odczucia, i tyle. jeszcze raz wybacz mi komentarz.
    pzdr

pozdrawiam
    qrcze, k@czy odpisałem na Twój komentarz z marszu i na gorąco, po zastanowieniu się zrozumiałem że mozesz go źle odczytać miałem napisać rozwinięcie ale nie zdążyłem
    posłuchaj mnie, przepraszam jeżeli poczułeś się zaatakowany, nie było to moją intencją co zresztą widac po emotkach jakich użyłem, ale jeżeli tak to odebrałes to przepraszam...prosze nie obrażaj się tylko i odwiedzaj mnie jeszcze w przyszłości, będzie sporo fajnych dziewczyn, obiecuję
    Masz prawo do własnego zdania nawet w tematach na których się nie znasz, tylko zanim napiszesz krytykę poświęć dłuższą chwilkę na dokładne poznanie tego co masz zamiar skrytykować, w ostatnim przypadku powiem tyle, zdjęcie ma całkiem sporo błędów, bo robione było na szybko, ale o nich nie napisałes, napisałes o czymś co błędem nie jest przynajmniej nie w moim rozumieniu
    pozdrawiam serdecznie

a teraz do pozostałych
    Rafał może kiedyś się doczekasz takich zdjęć w moim PF, na dziś nie ma, jeszcze jestem za słaby żeby się brać za akt

Piotr i dobrze bo to by już była reklama

lessie może faktycznie jest podobieństwo, choć bochaterka mioch zdjęć jest napewno młodsza

Pozdrawiam

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    za gruboskorny jestem, zeby sie zaraz obrazic
    twoje zdjecia z dziewczynami bede na pewno ogladal i nic mnie przed tym nie powstrzyma
    opisalem drobny szczegol (to nie byla raczej krytyka), ktory moim zdaniem, spowodowalby, ze w moich oczach modelka wygladalaby BARDZIEJ ...(i tak wyglada juz BARDZO ... - po "bardzo" wstaw cokolwiek-sexy, interesujaco, powabnie, pociagajaco-albo wszystko naraz), a co do innych bledow... a co ja skonczony amator moge powiedziec? skoro nie mam pojecia, wiec sie nie wypowiadam, moge jedynie poprzestac na moich wrazeniach, ktore staralem sie niesmialo przekazac-moich-nie znaczy, ze zasadnych, a juz pronciepanie uzasadnionych jakimis argumentami "ksiazkowymi".
    pzdr i czekam na kolejne dziewczyny